|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:32
|
RPG - Podziemna Tajemnica .
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: RPG - Podziemna Tajemnica .
B] Wybieram poduszkę.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
N, 9 paź 2011, 20:05 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Reksio - Biegniesz z poduszką przy czole . Uważnie się chronisz i idziesz dalej w stronę szmerów . Nagle stanąłeś w miejscu w którym szmery słychać najmocniej . Ale raczej już nie szmery, tylko rozmowa. Bardzo głośna bo było słychać ją aż tu . Jedynie co usłyszałeś to - - Tędy ....NIE ! ... W GÓRĘ ! ... I nagle potężna fala trzęsienie trąciła ciebie na ziemię. Czułeś duży ból ... Co robisz ? A) Próbuję jak najszybciej dojść do budy ! B) Próbuję jak najszybciej dojść do warsztatu ! C) Zostaję w miejscu ...może jeszcze coś usłyszę ? D) Wołam o pomoc . Może ktoś usłyszy ?
Kornelek - Udało ci się wyjść z kurnika. Trzęsienie ustało , a ty postanowiłeś schować szpon . Wchodzisz do warsztatu w którym panuje duży bałagan po trzęsieniu... Podszedłeś do półki w której Kogut chowa różne części do machin . - Tam schowam szpona - pomyślałeś . I wróciłeś na podwórko . Co robisz ? A) Idę do budy Reksia , może tam będzie coś ciekawego ? B ) Idę do nory Kretesa, może tam będzie coś ciekawego ? C) Idę do sąsiada może tam będzie coś ciekawego ? D) Idę na wycieczkę do pobliskiego lasu , może tam będzie coś ciekawego ?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pn, 10 paź 2011, 15:13 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja, ja no dobra, ale potrzebuje skanera DNA, takie coś można znaleźć w laboratorium. Zdobądź skaner, a ja zajmę się resztą. EDIT: Formą jaką wybieram jest... a co mi tam MIX obu możliwości.
Pn, 10 paź 2011, 15:39 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
B]
|
Pn, 10 paź 2011, 15:53 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
skaner mam w budzie lecę po niego [a,b,c,d]
|
Pn, 10 paź 2011, 16:50 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Reksio - Powolutku ale jednak dotarłeś do warsztatu . W którym panował straszny bałagan , ale na szczęście trzęsienie przemijało. Wstałeś na nogi i popatrzyłeś dwa razy dla pewności i wyszedłeś . W kolejnej części dnia czytałeś książkę pt : ,,Trzęsienie Ziemi " Po przeczytaniu całej zdałeś sobie sprawę że to trzęsienie nie było prawdziwe, i zacząłeś w myślach mówić dlaczego... Co robisz ? A) Sprawdzę co naprawdę stało się podczas ,,trzęsienia " . B) Dam sobie spokój i pójdę spać ! C) Popytam innych może oni mają coś do powiedzenia o ,,trzęsieniu ". D) Sprawdzę to - ale jutro .
Kari Mata - Kogut odpowiedział żebyś przyniosła mu skaner a zrobi maszynę. Co robisz ? ( nie masz skanera w budzie :] ) A) No dobra, przyniosę mu skaner ale jak ? B) Nie znajdę skanera , muszę sama sobie coś zbudować ! C) Sama sobie poradzę, ale jak >? D) E tam... zostawię te nasiona .
Kogut Wynalazca - Czekasz na odpowiedź Kari Maty ...
|
Pn, 10 paź 2011, 16:56 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
c) nie nie b)
|
Pn, 10 paź 2011, 16:58 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Hmm, może pójdę do Kretesa-pomyślał Kornelek.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 10 paź 2011, 20:24 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Sprawdzę lepiej co się działo podczas trzęsienia.
|
Pn, 10 paź 2011, 20:29 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
To pewnie jakiś sobowtór. B.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 11 paź 2011, 12:39 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Powoli wyglądam z nory. Może ktoś będzie na podwórku? (Wolałabym cztery odpowiedzi do wyboru, ale żeby była jeszcze opcja samodzielnej decyzji.)
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 12 paź 2011, 17:54 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Dobra , sorry że nie odpowiadałem ale miałem olimpiadę z przyrody i nie miałem czasu napisać dalszą część. Ale nie martwcie się w sobotę możecie spodziewać się kontynuacji
|
Śr, 26 paź 2011, 16:25 |
|
|