|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 21:55
|
Autor |
Wiadomość |
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
 Wipeout wymiatacze
Co sądzicie o tym programie na TVN? Według mnie jest świetny i z niecierpliwością czekam na nowe odcinki. (w sobotę o 18:00) Opis: W programie biorą udział cztery państwa - Polska Ukraina Białoruś oraz połączone siły Czech i Słowacji. Każda drużyna ma kilku uczestników którzy muszą się zmierzyć w bolesnych zawodach. Teraz ich lista: 1. Tor przeszkód - Każdy zawodnik musi przejść tor przeszkód składający się z: A: Obracających się szaszłyków które mogą zepchnąć do wody. B: Ściana rękawic które mogą zepchnąć do basenu z błotem. C: Kule z gumy po których należy skakać choć to jest bardzo trudne. D: Przejechać trapezem na drugi koniec toru. 2. Koło na które trzeba wejść na kręcących się.... ścieszkach. 3. Bieżnia z piłeczkami oraz z tyłu basen z gąbkami. 4. Tor przeszkód 2 - dużo trudniejszy i ostateczny. A: Zjechanie z wysokiej zjeżdżalni. B: Wejście po śliskiej podłodze. C: Mokra ściana D: Znowu (silniejszy tym razem) szaszłyk. E: Skoki po kręcących się podłogach. Drużyna o najlepszych czasach wygra odcinek. No wypowiadajcie się teraz o tym programie.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł  )
|
Śr, 23 lut 2011, 13:40 |
|
 |
Rilana
Norman
|
 Re: Wipeout wymiatacze
Mój ulubiony program W ostatnim odcinku najszybciej ukończyliśmy tor....ale dostaliśmy kare czasową za nie dotknięcie białej rękawicy... 
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 23 lut 2011, 13:52 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
|
Jak tak ciągle będziemy dostawać srebro to koniec..... Ale Czechosłowacja to nieźli pechowcy. Ciągle przegrywają. Ale jak im poszło w ostatniej konkurencji w ostatnim odcinku. LOLOLOLOL 
|
Śr, 23 lut 2011, 14:04 |
|
 |
Agataa
Norman
|
Mam pytanko - Kiedy to leci ? Wiem tylko, że na TVN (chyba  )
|
Pt, 25 lut 2011, 10:57 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Na pewno w niedzielę... chyba o 18.00
|
Pt, 25 lut 2011, 12:02 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Bardzo fajne! Wydaje mi się jednak, że amerykańska wersja trochę lepsza...
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 25 lut 2011, 21:33 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
mi też sie to podoba
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 lut 2011, 12:02 |
|
 |
Rilana
Norman
|
Najlepszy był "The Best of błoto"  Jak ktoś oglądał to wie o kogo chodzi 
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 26 lut 2011, 14:42 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
|
To mnie rozwlaiło!  Ale to było chyba The best of błodo-shops. Ale jeszcze dobre: Biegnie polak na bieżni przewraca się i mówi: Ło [cenzura] 
|
So, 26 lut 2011, 15:34 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
jutro bedzie kolejny odcinek 
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 lut 2011, 15:40 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
|
Może wreszcie choć raz wygrajmy bo z tego srebra zaraz zbudujemy posterunek policji na województwa Dolnośląskiego. 
|
So, 26 lut 2011, 15:46 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
no właśnie ciągle srebro ale dobrze że wogle medal
|
So, 26 lut 2011, 16:03 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
|
YEA!!!!!!!!!! Wygraliśmy! Wygraliśmy! Dziś wyniki były takie:
1. Polska - Na bieżni i na górze zaczeliśmy ostro prowadzić. Utrzymaliśmy prowadzenie w strefie finałowej i brawo! 2. Ukraina - Na początku prowadziła ale potem ich wyprzedziliśmy nie udało im się uzyskać prowadzenia nawet w finale. 3. Białoruś - Jak na złość cały czas był na trzecim miejscu. 4. Czechosłowacja - Uuuu... To dopiero pechowcy! Cały czas byli daaaaaaaaaleko w tyle i kolejna przegrana. Oni to mają pecha. Ojjj....
Co do całego połączenia medali ze wszystkich do tej pory odcinków wynik jest taki:
1. Białoruś 2. Polska 3. Ukraina 4. Czechosłowacja.
|
N, 27 lut 2011, 20:33 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
wczoraj to najlepiej zagraliśmy i dlatego wygraliśmy. Ale słabo zagrała Białoruś  a czechocłowacja, żal mi jej jak ona zawsze bedzie na 4 miejscu to będą największymi pechowcami 
|
Pn, 28 lut 2011, 14:51 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
|
Kurka przegraliśmy w ostatnim odcinku.
|
Śr, 9 mar 2011, 15:31 |
|
|