Konkurs LOT NA MIOTLE(całkowicie mój pomysł!!)
Ja będę sędzią.(spokojnie,jestem sprawiedliwa i dyskfalifikuję tych którzy próbują mnie przekupić,zastraszyć bądź podlizać się)
Wymagania:
-sprawna Gra Reksio i Czarodzieje
-coś do nagrania filmiku(kamera,aparat,telefon itp.)
-konto na poczcie elektronicznej(np.onet)
Zasady:
Są 3 etapy.Na początku każdy kto się zgłosi,musi nagrać filmik lotu do PIKLIBII na określony termin.Wybiorę z nich pięciu i będą oni musieli nagrać lot do KRAINY BAJEK (również na określony termin).Z tych wybiorę dwójkę,która będzie współzawodniczyć w locie do BOBRORU.Wygrany dostaje niespodziankę(jak niespodzianka to niespodzianka nie powiem co w niej będzie ;p).
Sposób oceniania:
Oceniać będę:
ilość uderzeń(jeżeli uderzysz w drzewo -5 punktów,jeśli w chatkę -10 punktów,jeżeli zaś w górę, -20 punktów)
akrobacje(np.zakręcenie się dookoła,albo slalom wśród drzew(bez obijania się))
rozwalone(jeżeli rozwalimy kretesem drzewo +5 punktów jeśli chatkę +10 punktów)
czy przesłano mi film na czas(+2 punkty),po czasie(-5 punktów),czy przed czasem(+5 punktów) lub z błędem,lecz na czas(-2 punkty)
w przypadku jeżeli zdarzy nam się w coś uderzyć,musimy tak z tego wybrnąć,aby wyglądało efektownie,jednak punkty są liczone osobno
Na start każdy ma 0 punktów.Jeśli zdarzy się,że na 5 miejscu będzie remis dwóch osób,to będzie dogrywka.
I ETAP
Proszę o wysłanie lotu do PIKLIBII na e-mail
klau889@onet.eu .Macie czas do 15 grudnia do godziny 18:00.Jeżeli filmik będzie nieprawidłowo wysłany i nie wyświetli mi się,napiszę odpowiedź o zajściu,w takim wypadku.Można wgrać filmik na YouTube lub podobną stronkę i wysłać link mailem.Czekam już od teraz!Ilość wolnych miejsc jest nieograniczona,ale filmik możecie wysłać tylko jeden.Powodzenia!(mam nadzieję,że nie było czegoś takiego bo sama wymyśliłam i się napracowałam...)