|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest 27 lut 2021 11:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Jedyny możliwy powrót reksia (według mnie)
Autor |
Wiadomość |
TrolekSXT
Się Odezwał
|
 Jedyny możliwy powrót reksia (według mnie)
WITAM! Jestem nowy na tej grupie, ale nie znaczy to że nie wiem co się dzieje z aidem media i osobami zajmującymi się kiedyś grami z reksiem. Wiem że aidem media to teraz boombit games, a Chrynkiewicz który pisał scenariusze jest teraz w very nice studio i że obie te firmy tworzą teraz gry mobilne. Z tego powodu śmiem wątpić że powrócą do tworzenia jakichkolwiek gier z reksiem.
Ale jak przeglądałem sobie ostatnio różne fora o reksiu to te gry na szczęście nadal mają wiele fanów, więc przyszedłem tutaj podzielić się swoimi przemyśleniami. Straciłem już wiarę w powrót twórców do tworzenia reksia, ale reksio moim zdaniem może powrócić. Jeżeli znajdą się jacyś fani reksia którzy mają coś wspólnego z programowaniem lub potrafią tworzyć grafiki, to gry reksia mogłyby odżyć w jakimś takim fanowskim projekcie. Pieniądze na wykupienie praw do postaci i innych ważnych i potrzebnych rzeczy można by było zdobyć w dobrowolnej zbiórce od innych fanów którzy chcieliby pomóc ale nie mają żadnej wiedzy i żadnych umiejętności w tworzeniu gier.
To tylko moje skromne przemyślenia, więc przepraszam za wszystkie błędy w tym poście. Nie znam się również na wszystkich rzeczach potrzebnych do stworzenia gry, więc jeżeli stworzenie takiej fanowskiej gry jest praktycznie niemożliwe to również przepraszam.
|
19 lut 2020 21:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|