|
|
Teraz jest 05 mar 2021 02:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): 07 lis 2009 14:12 Posty: 2117 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
 Re: Co to ma być?
Już obalone na czacie: albo ktoś zeskrinował rozmowę moją i Czarnego z innego konta (czy to możliwe?), albo to fejk. Polecam to nagranie: http://cytaty-z-forum.hol.es/pro/nope673.html
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem tymczasowo kuratorenuję.
|
06 maja 2016 10:45 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
Naklejki: 2
|
Ale Dawid, ty serio odbywałeś rozmowę z Czarnym taką? xd Jak dla mnie, fejk
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
|
06 maja 2016 13:31 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
|
Według mnie to Mątek, dlaczego? Otóż dlatego http://ask.fm/Autorwinrex/answers/137362661047W wysyłanych skrinach widzimy r i d, tutaj też są. No chyba że ktoś trolluje i specjalnie wysłał Autorowi to pytanie byśmy myśleli że to Mątek. (Sam Mątek miał dosyć duże zdolności fotoszopowe)
_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
|
06 maja 2016 16:16 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): 24 lip 2012 11:47 Posty: 2425 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ja uważam, że jest to niesamowicie przygotowana prowokacja. Ten zrzut, moim zdaniem, jest sfabrykowany, gdyż zawiera on pełno błędów. Spójrzcie na to: To ten skrin:  Skrin z moich wiadomości:  Widzicie różnice? Nie? To już wam mówię, o co mi chodzi: - Otrzymane i Wysłane są w odwrotnej kolejności (albo zostało to przewinięte), - Przy "Otrzymanych" nie ma opcji "Odpowiedz" Trochę to dziwne, nie? Dlatego moim zdaniem ktoś bawił się w gimpie lub photoshopie i to przerobił. Chociaż nadal mnie to niepokoi. Komu zależy na tym, abyśmy się poróżnili? Mimo wszystko czekam na ustosunkowanie się Czarnego do zaistniałej sytuacji, jeśli tylko się pojawi.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
06 maja 2016 16:39 |
|
 |
Reksio8000000000
Lider Podziemia
|
Kretes zauważył także że r i d to ostatnie imiona Kacpra i Mątka, zacytuję: Cóż, osobiście obecnie uważam że to sprawka Kacpra i Mątka, a skriny są dobrze urobionym fejkiem.
|
06 maja 2016 16:45 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): 07 lis 2009 14:12 Posty: 2117 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Nawet Photoshop nie jest potrzebny. Wystarczy posiadać jakąkolwiek konwersację w podobnym stylu, a następnie zamienić tekst, edytując kod źródłowy w przeglądarce. Gorzej z treścią - wygląda dosyć prawdziwie. Ale Czarny się jeszcze nie pojawił, nie należy rzucać podejrzeniami. Jest możliwe, że ktoś po prostu próbuje zasiać w nas wzajemne podejrzenia i zniszczyć od środka. Nic nie jest takie, na jakie wygląda. Obudźcie się.
Plus Kretes: kolejność jest dobrze, gorzej z "Odpowiedź".
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem tymczasowo kuratorenuję.
|
06 maja 2016 16:55 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): 02 gru 2009 17:21 Posty: 1195 Lokalizacja: Cały świat
|
Uważam, że ktoś musi czerpać niesamowitą radość z obserwowania tego co się teraz dzieje na forum. Na podstawie niesprawdzonych obrazków dyskredytujemy jednego z moderatorów, panikujemy i przewidujemy zamach stanu! To przecież komiczne! W sumie nie ważne kto to robi i jaki ma cel. Jeżeli przestaniemy okazywać zainteresowanie, problem prawdopodobnie sam się rozwiąże. Moim zdaniem to nieprawdopodobne, aby Czarny mógł spiskować przeciwko Dizlowi. To nie w jego stylu. Im szybciej się tu pojawi, tym szybciej zbliżymy się do rozwiązania tej sprawy. Mam do Was zaufanie i wierzę, że ten troll jest na nas skierowany z zewnątrz. Zachowajmy spokój i czekajmy na dalszy rozwój wydarzeń.
06 maja 2016 18:06 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): 24 sty 2009 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Cieszę się, że wszyscy wierzą w moją niewinność. Potwierdzam, że to fotomontaż. Albo lunatykowałem, ale raczej fotomontaż. Prawdopodobnie sprawka Mateckiego. Ale to mało ważne. Tym sposobem wiele nie zdziała. Miejmy nadzieję.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
06 maja 2016 19:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|