| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 10:20 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 6 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Matek Pod-ziemniak 
 Naklejki: 10
   |   Wasze osiągnięcia na FPRKochani, na forum obecnie panuje cisza i można byłoby nazwać to lekkim kryzysem. W związku z tym postanowiłem was czymś zainteresować i sięgnąć do naszych początków na forum. Wiadomo, że każdy z nas zaczynał inaczej, ale to jednak nie o tym temat. Prawie każdy użytkownik tego forum ma na swoim koncie więcej lub mniej osiągnięć, które przyczyniły się w jakimś stopniu do rozruszania forum chociaż na mały okres czasu. W niektórych przypadkach sukcesy te przyczyniały się do dołączenia któregoś z was do moderatorium, ale różnie to było sięgając do początków forum i nie tylko. Ten temat powstał z myślą możliwości pochwalenia się co zrobiło się dobrego na forum. Potem wszystkie osiągnięcia policzymy i zobaczymy kto ma ich najwięcej!   Oto moje: Stworzyłem reksiowe emotikonyPrzez dłuższy okres czasu tworzyłem gazetkę w Gwardii ReksiaWpadłem na pomysł stworzenia reksiowej gryUtworzyłem konkurs pt. ,,Forumowy Tydzień Kreatywności'', który przyczynił się do dość dużej reksiowej twórczościUtworzyłem parę obrazków do działówNależałem do I oraz III oddziału Gwardii Reksia.Wygrałem MMS1Jako jedyny najdłużej przetrwałem w ZIN 2Wymyśliłem Wielką Galę na forum, która już wkrótce się odbędzie (przypominam, że cieszyła się ona dużym zainteresowaniem przez wasStworzyłem kilka fajnych komiksów z czego jeden, który najbardziej wam się podobał ''Reksio, Kretes i Powró Spielmaustera'' zgarnął masę dobrych opinii.Mam 10 naklejekWymyśliłem Czerwony MłynekWiele razy uczestniczyłem w akcjach, atrakcjach, konkursach na tym forumUtworzyłem zabawę w kanalizacji pt. ,,Niekończoną się zabawa'', która na chwilę obecną ma 46 stron, 682 postów oraz 17717 wyświetleńZdemaskowałem niejakiego Lobona, który splagiatował opowiadanie i dzięki temu dostał się do III oddziałuŚwietnie bawiłem się podczas konkurs ZOEF oraz utworzyłem kilka ciekawych czy śmiesznych prac, wierszy, opowiadańZająłem dwa 4 miejsca w ZIN1 oraz ZIN2, a przez to, że zrezygnowałem z ZIN3 zająłem tam 3 miejscePodsunąłem wiele fajnych pomysłów moderatoriumNa forum jestem prawie 4 lataUtworzyłem userą kilka fajny avatarów, zapoczątkowałem w 2013 modę na tak zwane ''cienie''Utworzyłem kanał na YT gdzie wstawiałem w bardzo dobrej jakości fragmenty z serii PR czy soundtracki
 Więcej osiągnięć nie pamiętam, za wszystkie serdecznie całuję, a was kochani proszę o post i listę waszych sukcesów. Amen.

|  
			| N, 9 paź 2016, 14:24 | 

|  
		|  |  
			| olexo2 DZIKI WCIONSZ 
 Naklejki: 3
   |   Re: Wasze osiągnięcia na FPRtera ja zapoczątkowałem 'modę' na używanie emotikonki   wspólnie z Dokiem wymyśliłem bolesne czipsy na forum jestem ponad 5 latwygrałem Potworny Mundial 3 i DoPzdobyłem 5 miejsce w MMS2stworzyłem ciekawy oraz fascynujący komiks pt. "Reksio i czaruw"prowadzę pełen merytoryki, wypełniony ciętymi dowcipami i zawadiackimi anegdotami kanał na youtubie częściowo poświęcony uniwersum reksiowo-forumowymmam 3 naklejki ło ale dużozostałem tylko raz zbanowany

|  
			| N, 9 paź 2016, 18:36 | 

|  
		|  |  
			| Z. Art Żaba 
 Naklejki: 5
   |   Re: Wasze osiągnięcia na FPR udało mi się zirytować Czarnego
 dziękuję za uwagę_________________
 – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
 – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
 <3

Moderuję na pąsowo bo mogę.

|  
			| N, 9 paź 2016, 18:55 | 

|  
		|  |  
			| Autor8 Lord Protektor 
 Naklejki: 100
   |   Re: Wasze osiągnięcia na FPRna forum jestem ponad 3 latamam 7 naklejekzajmowałem wiele miejsc w różnych konkursachswego czasu prowadziłem taką śmieszną tajną organizację z innymi osobami na forum, w 2013 jeszczebyłem, a nie, wciąż jestem, w gwardii Reksianapisałem wybitne opowiadania, takie jak OUD (wciąż nie wiem czemu swego czasu wszyscy się nim zachwycali) czy Aenigma mundiprowadzę od 3 lat cieszące się nadzwyczajną popularnością (3 graczy : O) RPG Tajemnica świataaktywnie brałem udział w wielu wydarzeniach forumowych, takich jak np. mania achievementów, Skypeprowadziłem z Kretesem102 konkurs, którego nazwy zapomniałem. Ale było takie coś!jestem znanym komikiem, a tak naprawdę to nikt mnie nie lubi, bo mam wręcz przykre poczucie "humoru"byłem ofiarą bana, który pochłonął najwięcej zbanowanych w historii forum, bodajże wtedy był jakiś proces Mątka i go zabiliśmy. czy coś.w latach 2011-2015 aktywnie edytowałem Reksiopedię, chyba nawet rekord tam edycji pobiłem... łatwiej byłoby sprawdzić gdybym znał swoje stare IPwysyłam bardzo dużo pw różnym osobom. Kretes102 coś o tym wie.prowadzę śmieszny kanał na yt, gdzie jest dużo filmów o Kretesie102 i forum. Z tym, że prywatnych

|  
			| N, 9 paź 2016, 19:09 | 

|  
		|  |  
			| Traktor Cesarz Śmietnika 
 Naklejki: 0
   |   Re: Wasze osiągnięcia na FPRDzięki mnie to forum dalej istnieje _________________
 E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝

|  
			| So, 19 lis 2016, 18:26 | 

|  
		|  |  
			| Kurator Dadis I Kanalarz Forum 
 Naklejki: 7
   |   Re: Wasze osiągnięcia na FPRMoje osiągnięcia:- Sporządziłem Verdikt
 - Kuratorium to ja

|  
			| Śr, 21 lut 2018, 15:44 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 6 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach