W przypadku gierek flashowych wystarczy linijka kodu (patrz
tu).
Tu pojawia się problem. Jak wiecie, nasze kochane Forum jest lekko... ograniczone w pewnych aspektach, dla przykłądu Kretes donosi, że autoinkrementujący się (brrrr) indeks kodów BB w bazie zbliżył się do wartości granicznej... i nowe kody można stworzyć tylko poprzez nadpisanie starych (chyba, że źle zrozumiałem sytuację). Oczywiście, gdybyśmy mieli dostęp do bazy, wystarczyłoby jedno proste zapytanie, przywracające licznik do niższych wartości, plus ewentualne zmiany ID obecnych BB.
Możliwe (nie jestem pewien), że można po prostu stworzyć BBkod typu [html="kodkodkod"][/html], którego jedynym celem jest przemycenie HTMLa, ale... Jak już mówiłem, nie jestem pewien, a po drugie to dość niebezpieczne.
Co do osobnego działu... Serio? Potrzebne nam puste działy? Proponuję temat w NT. Jeden. I tak będzie mało postów. Serio, to wygląda tak ładnie tylko, gdy przyjdzie chwilowe natchnienie. Dlatego popieram Czarnego w kwestii <sprawdza> właściwie każdej. Również pomysł wstawiania linków zewnętrznych, co nie wymagałoby wręcz nic od Forum.
Swoją drogą wywiązała się dyskusja na temat interesującej kwestii gier przeglądarkowych, gier i programowania w sumie w ogóle. Jest może jakiś temat na Forum (poza tym od PanaAdministratora), który o tym traktuje?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz
Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem tymczasowo kuratorenuję.