|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 06:59
|
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Dobra, ludzie, bo juz mnie draznicie, z gory uprzedzam osoby nie przepadajace za dosadnymi zwrotami niech nie czytaja tego posta.
Johanno - Grzes zablokowal Cie na gg, bo widocznie nie chce z toba rozmawiac, w koncu to jego prywatny numer nieprawdaz?
Przybyszu, a co Grzes ma mowic o swoich przeciwnikiach? Sokarisie przytul mnie?
A zastanowil sie ktos, ze moze problem lezy w was, uzytkownikach, co? Bo poki co to masa zmian, ale pomyslec chwile i napisac ciekawy temat to sie nie chce
Wiec jako, ze nie jestem tutaj modem, ani adminem to nie musze sie liczyc z waszym zdaniem i zamykam temat. Kazde jemu podobne rowniez, dziekuje za uwage.
EOT
_________________Cort X-6

|
Cz, 21 sty 2010, 19:51 |
|
 |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Właśnie Grzes pokazałeś jak zgadzasz się na brak dyskusji na forum i jak temu przyzwalasz a tak ponoć dbasz o prawa uzytkowników
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Cz, 21 sty 2010, 20:00 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Aby móc naprawiać forum trzeba rozwiązać tę sprawę, a zamknięcie tego tematu było ciosem poniżej pasa - nie fair.
Na zasadzie: Mogę moderować to znaczy że wszyscy muszą mnie słuchać. HA HA HA.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 sty 2010, 20:03 |
|
 |
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
Grześ nie jest złym adminem... jednak nie jest idealny... przedewszystkim to nie userzy powini dostosowywać się do adminna tylko admin do nich... to że modzi i admini są zadowoleni nie znaczy że na forum jest dobrze... blokuje częściowo nowych modów-moim zdaniem johane powiniście bezapelacyjnie przyznac status na moda - tyle zrobiła dla forum... równirz przez to userzy nie czują "wolności"... dlaczego robiono powstania (polskie) -czy pod panowaniem zaborców było im tak źle ? - nie ! chcieli być poprostu wolni... w aktualnej sytuacji jestem w 99% za przybyszem ....
|
Cz, 21 sty 2010, 20:16 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
No co Johanna niby zrobila dla forum? Bo poza tym, ze poprawila mi humor odchodzac kilka razy to widze tylko jeden wielki balagan
Poza tym modzi i admini maja sie dostosowywac do regulaminu, a nie do userow, co Grzes robi od dawna 

|
Cz, 21 sty 2010, 20:18 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Próbuję naprawić forum, wymyślam fajne tematy, konkursy, daję pomysły, robię emblematy, bronię innych, upominam userów, próbuję wszystko ładnie tłumaczyć, jak ktoś ma do czegoś wątpliwości a panowanie nad sobą tracę wtedy, jak mnie Moderatorium naskakuje z jednej i drugiej dokuczając i kpiąc więc to ICH wina nie moja. Wymieniać dalej?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Cz, 21 sty 2010, 20:22 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
Moderatorium ne ciebie naskakuje, bo sobie zasluzylas
Poza tym pierwsze slysze, zebys komus cos tlumaczyla
A i co ty chcesz naprawiac? Z forum bylo wszystko w porzadku dopoki ci sie go naprawiac nie zachcialo 

|
Cz, 21 sty 2010, 20:24 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
To forum nie jest dla regulaminu tylko dla userów. To regulamin został ustanowiony dla nich a nie odwrotnie.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 sty 2010, 20:24 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Pozory mylą, z forum wcale nie jest wszystko w porządku i nie było - stąd pomysły naprawy...
|
Cz, 21 sty 2010, 20:27 |
|
 |
Bambosz
Treser Cegieł
|
rozumiem, ze jak mi sie zachce poprzeklinac to moge to zrobic, bo regulamin jest dla mnie, a nie odwrotnie?
Ktos sie chyba za duzo filmow naogladal...

|
Cz, 21 sty 2010, 20:27 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Jestem raczej za cofnięciem Go do funkcji moda, i wstawienia Stryja.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 sty 2010, 20:29 |
|
 |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Kocham Twoją skromność.
BTW. Euresanda zmieniła Ci i Drew'owi nick? Mieliście jakieś konkretne przyczyny, czy zależało to od Waszego "widzimisię" i sojuszu z Eure i Tyzy...Sokarisem?
_________________Pozdrawiam, Lone Star 
|
Cz, 21 sty 2010, 20:30 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Ja miałam.  A ja na serio nie chciałam się chwalić ale Bambosz prosił 
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Cz, 21 sty 2010, 20:30 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Bambosz - nie udawaj głupiego!
Trzeba się trzymać regulaminu ale jeśli coś tam jest nie tego to userzy mogą go zmienić a nie muszą się męczyć.
|
Cz, 21 sty 2010, 20:31 |
|
 |
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Oj powody zmiany nicku były. Przytoczę:
Drew: 19:41:05 Drew: argumentuję tym, iż, Drew jest po prostu nudnym nickiem i zbyt wiele osób myli to.
19:41:11 Drew: poza tym, stał się trochę dziecinny
Jo: nie podoba mi się, że jest zbyt podobne do mojego imienia
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Cz, 21 sty 2010, 20:32 |
|
|