|
|
Teraz jest Śr, 18 cze 2025, 22:01
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
... A nie można drugi raz wysłać loga?.. 
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Pt, 24 kwi 2009, 19:51 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Można, oczywiście, że można... Jak ktoś to kiedyś powiedział ,, Wszystkie chwyty dozwolone by przywalić komuś w łeb" xD 
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 24 kwi 2009, 19:53 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Nie chcę nikomu przywalać
A jakie są wymiary, że się zapytam?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Pt, 24 kwi 2009, 19:56 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
No,udało mi się nareszcie coś zapisać o Księżycu Indor.Zrobię więcej haseł.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pt, 24 kwi 2009, 19:57 |
|
 |
Gość
|
Ale najpierw, rzecz jasna wyślesz mi maila lub PW  . Dobra, sorry koniec offtopu.
Ja chyba logo nie zdąże, pracuję nad czymś innym (jeszcze mam do tego pieczęcie na głowie  ).
Nie wstydźcie się moje PW nie gryzie 
|
Pt, 24 kwi 2009, 20:02 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
No to gratulacje panie znany xD
Nie wiem xD
Po prostu jakie są wymiary loga Roostara. On miał raczej najodpowiedniejsze... Te... No... Wymiary xD
A może zrobimy tak, że znowu niech pisze każdy, ale ten co zna ortografie lub ma po prostu firefoxa. Coraz mniej artykułów powstaje... 
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 24 kwi 2009, 20:02 |
|
 |
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Jeśli nię będzie sprawdzania to napisze dużo.
_________________ ...
|
Pt, 24 kwi 2009, 21:00 |
|
 |
Reksiowiec
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 18 mar 2009, 23:16 Posty: 54 Lokalizacja: to, że jestem mądry?
|
Zauważyłem, że można chcieć edytować artykuł i dodawać go jako gość.
|
So, 25 kwi 2009, 08:38 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Ale Kretes szczupły w tym logo.
Fajne logo.
Można by zrobić takie jak ma Encyklopedia Powszechna , ale zamiast EP, dać RP.
----------------------------------------------
TO mam inny pomysł. Nich każdy kto napisze swój artykuł napisze tu, że zrobił taki artykuł, żeby ktoś mógł go zobaczyć i takie tam.
Ale nie chodzi o to by pisać dużo i źle. Tylko by pisać dobrze i bez luk, że raz piszemy 50 artykułów w miesiącu, następnym razem 1.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 25 kwi 2009, 09:12 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
CSS.... mogę poprosić koleżankę o zrobienie, tylko musiałbym wiedzieć, co chcecie by tam było.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
So, 25 kwi 2009, 11:13 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
hmm... dodałem odnośniki, że jak np. wpiszesz RIU to ci wysoczy Reksio i UFO ;P
A, i widzę że niektórzy nie wiedzą podstawowej rzeczy:
[[nazwa artykułu|nazwa dostosowana do szyku zdania]]
Wtedy wyjdzie poprawnie, a i niepiszcie kornele, kurator itp. choć wsumie...
Czekaj porobie odnośniki 
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 25 kwi 2009, 11:16 |
|
 |
Gość
|
Logo tym razem jest o wiele lepsze, po prostu  .
I musi być sprawdzanie, bo nie chcę widzieć artykułów typu:
(oczywiście to tylko przykład)
Do artykułu mile widziane byłoby dodanie CALUTEŃKIEJ FABUŁY, Jej opisu. Biada temu kto zrobi błędy ort. w artykułach
I jeszcze raz mówię: MÓJ MAIL NIE GRYZIE!  Ja wam tylko odpiszę jak to powinno być ze wszystkimi odnośńikami i dodam obrazeczki niekiedy i będzie gotowe do wstawiania przez was.
|
So, 25 kwi 2009, 15:25 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Hmm... może lepsze z tego względu że niebieski pasuje do niebieskiego?
Swoją drogą, właśnie robię artykuł o RIMS, i chyba jest to artykuł najobszerniejszy. Czytając go mozna się dowiedzieć niemal o wszystkim co wiemy o RIMS (pomijajac fakt że wiemy niewiele  ).
A ideą wiki jest to że każdy może nabierząco pisac i poprawiać artykuły. Może zrobić takie coś, że dopiero po zatwierdzeniu edycja zostaje wprowadzona. Chyba Admin wiki (Dizel) może takie coś ustawić.
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 25 kwi 2009, 16:19 |
|
 |
Gość
|
Dobrze  . Widziałam ten artykuł i przyznam, że bardzo mi się spodobał. Dizel, jak będziesz miał czas, to ustaw  .
Tak w ogóle to zaczęłam robić opisy epizodów w risp. Róbmy wszystko po kolei, aby niczego nie zapomnieć (to tylko sugestia)  .
Tyle, że nie wiem jak to się robi xD/Dizel
|
So, 25 kwi 2009, 16:23 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Kto poumieszczał użytkowników w Postaciach?

_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 25 kwi 2009, 17:46 |
|
|