Oglądałem mumniki i jest odcinek z buka ale ja nie wiedziałem o niej. No to więc już się pojawił muminek i on nie był nienormalny ale potem był no i potem wszyscy wyglondali jak demony i kszyczeli ale potem było nagle cicho.
potem sie pojawiła sie BUKA z czerwonymi oczami miała nos pełen niebjeskiej farby a w rence miała ciała nieżywych pszyjaciuł mumników i szła do mnie. szybko wyjołem płyte z płytownicy dividi.
Ale buka już wyszła z telewizora więc zamieniłem się w ninja świnkę i zacząłem ją atakować ale ona miała moje radio. nie mogłem mieć iksboksa. Ona chciała mnie zamordować ale nie dałem się zamordować i ona mnie zamordowała.
Buka to bug
Potem orzyłem i chciałem ją wsadzić do pudełka, ale ona wkorzytsała płatki i zmieszała je z sałatką owocową. Wtedy znowu mnie zamordowła ale już nie mogłem orzyć. ona poszła do mojego komputara i powiedziała "ZJEM ICH".
Wystawiła płyte dividi na ałkcje na alegro i weszła do płyty. pewnie sie zastanawiacie jak to widziałem, no to powiem. Buka tak naprawdę mnie zabiła ale przez moc płatków bubu mugł mi pomuc. Ale mogłem tylko być duchem. I wróciłem i napisałem tom prawdziwom historie.
NIE KUPUJCIE TEJ PŁYTY DIVIDI JAK JOM ZOBACZYCIE, BUKA JEST BOGIEM

_________________Piszę poprawnie po polskuGTA San Andreas Player

72% ludzi twierdzi, że grafika jest najważniejsza, jeśli nie jesteś jednym z nich

- wklej to do swojego opisu.

беларускія каўбасы