|
|
Teraz jest Pn, 12 maja 2025, 21:23
|
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Poprostu wierzyć mi się nie chce ...
A mi nie chce się wierzyć, że będąc badaczem piramid ( Dr.Jones) robisz piramidki xD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 15 sty 2010, 20:18 |
|
 |
Serapis
Pogromca Wózka Widłowego
|
Już nie bo z niej wystąpiłem
_________________ Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP
|
Pt, 15 sty 2010, 20:19 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Daj mi spokój, Serapis, teraz się usprawiedliwiasz. To niby czemu mnie zablokowaliście na GG z Eure? Poza tym przestań gadać o jakichś głupich modach, bo to jest złośliwe i chamskie. Żet a el.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
Pt, 15 sty 2010, 20:26 |
|
 |
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Serapis(vel Sokaris) powinien zostać ukarany i tyle, innymi słowy niech on nie obala ustroju forum tylko lepiej my niech go obalmy, bo inaczej forum "nigdy nie zazna spokoju" (  )
No ale cóż takie osoby nie trudno znaleść w dzisiejszym internecie 
|
Pt, 15 sty 2010, 20:29 |
|
 |
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
|
No więc powiem tyle, że ta sprawa wygląda mi podejrzanie. Ludzie, chcecie zdegradować Grzesia, bo przestrzega zasad? To niby PO CO one tu są? Ktoś powiedział, że nie ma regulaminu Moderatorium, ale to chyba tak jakby zasady moralne, nie? Że skoro Moderatorium to kilkunastu użytkowników to nie można nic robić samemu i bez wiedzy reszty, nie mówiąc już o ich zgodzie. Tym bardziej, że mówimy tu o oficjalnych konkursach. Nie, żebym miała coś przeciwko konkursom, jestem jak najbardziej za, ale wszystko mogłoby się odbyć ,,na czysto".
|
Pt, 15 sty 2010, 21:04 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Nie wiezcie, prosze Sokarisowi, ze robil to w gniewie. On od zawsze chcial mnie usunac. To tylko jego tlumaczenia, bo niby co ma napisac? Na prawde nie widzicie zla, ktore sie w nim kryje? Ja nigdy nie znizylbym sie to tego poziomu... Chaniebne i nieuczciwe proby zwalczania nieprzyjaciol...
PS
Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z norweskiej klawiatury.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 15 sty 2010, 21:07 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Dobra, miarka się przebrała.
Wszczynam śledztwo w sprawie Serapis i całej reszty.
Tych, którzy w OGÓLE coś wiedzą proszę o kontakt.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 15 sty 2010, 21:11 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Powiem tak.
TO JEST CHORE o_O
Po tej całej "Wielkiej Reformie Sokarisa" wiodziałem ze będzie źle.
Wtedy sytaucje opanował Szalony i teraz pewno też pomoże.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 15 sty 2010, 21:26 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
To ma być forum Reksia. To co było dawniej. A tutaj zaczynają się dziwy robić, afery, polityka, dajcie spokój. Naprawmy nasze forum.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 15 sty 2010, 21:45 |
|
 |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Oskarżenia oskarżeniami ale nie bądź Grzesiu taki bezpośredni
zresztą jak chcesz xD
|
Pt, 15 sty 2010, 22:25 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Ty wszczynasz , a ja to co przypadkiem . Zapomniałeś chyba o pewnej rzeczy ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 16 sty 2010, 12:01 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
SŁUCHAJCIE UWAŻNIE BO NIE BĘDĘ POWTARZAŁ DWA RAZY:
Wszyscy wiemy co się na forum teraz dzieje. Napisałem list do Aidem z prośbą o interwencję. List do Aidem posłałem też kilku użytkownikom z prośbą o poparcie, wysłałem też Grzesiowi jako adminowi i członkowi Moderatorium oraz Szalonemu Kapelusznikowi.
Oto jego treść:
Szanowne AidemMedia!
Jesteście firmą która jest właścicielem Forum Reksia – My jako użytkownicy tego właśnie forum podlegającego Wam chcieliśmy bardzo serdecznie poprosić o przeczytanie poniższego listu.
Na Forum Reksia źle się naprawdę dzieje. Chcieliśmy poprosić o interwencję w tej sprawie. Otóż chcemy aby Nasze Forum było bardziej demokratyczne, aby mogli się w jego sprawie wypowiadać także zwykli użytkownicy. Jest bowiem teraz tak że zwykli użytkownicy nie mają nic do powiedzenia choć to oni przecież tworzą forum. Władzę sprawują moderatorzy i administratorzy na czele których obecnie stoi administrator o nicku – Grześ.
Jest tak a nie inaczej przez co na Naszym Forum tworzy się POLITYKA, którą na co dzień oglądamy w telewizji. Musimy się dowiadywać kto pod kim dołki kopie i komu się udało zamiast zmierzać z forum ku lepszemu i dawnej miłej atmosferze.
Aby nie przedłużać listu przechodzimy do konkretów:
- Chcemy wysłania moderatorów i administratorów na przymusowe urlopy.
- Chcemy znieść Radę mędrców, ale obecnym tam pozostawić jednak niebieskie awatary – za ich zasługi
- Chcemy władzy która będzie z userami a nie przeciw nim
- Chcemy więcej swobody, by userzy mogli ustalić regulamin bo forum jest dla nich nie dla moderatorów
- Chcemy wybrać nowych moderatorów i móc decydować o sprawach forum.
Prośmy o spełnienie naszych próśb. Użytkownicy forum którzy popierają powyższy list prześlą wam taką oto formułkę:
Ja, -nick użytkownika- w pełni popieram prośbę wysłaną już do AidemMedia o zwiększenie praw zwykłych użytkowników na forum i przyłączam się do niej.
JEŚLI POPIERASZ LIST WYŚLIJ TĘ FORMUŁKĘ NA ADRES: tomek@aidemmedia.pl
---------------------------------------------------------------------------------
W sprawie Forum i listu odpisał mi Nasz Szalony Kapelusznik:
I racja, teraz ktoś z Aidem tylko co jakiś czas tu wpadnie i w sumie to nic.
Chciałbym też dodał że ten list wcale nie jest skierowany przeciw Grzesiowi, tylko skierowany na dobro forum. Jednocześnie warte uwagi są słowa Szalonego Kapelusznika. Można by spróbować, choć jak znam Moderatorium... 
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 16 sty 2010, 14:51 |
|
 |
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
"W sprawie Forum i listu odpisał mi Nasz Szalony Kapelusznik:
nie wiem gdzie jest polityka, nie czytam wszystkiego i bywam rzadko na forum.
bez sprawnych modów na forum zrobi się bałagan. demokracja też wymaga struktur. jeżeli źle się dzieje, to może czas zorganizować na forum wybory nowej rady? Wybierzcie spośród siebie np 9 osobowy parlament forum. Parlament niech następnie wybierze adminów i modów.
nie wiem...
i nie liczyłbym na to że aidem nagle zajmie się reorganizacją forum"
Świetnie  Tę propozycję traktujemy jak pozwolenie?
Kogo proponujecie do Parlamentu?
(Sz. K. jest genialny)
Ja proponowałabym:
- Martusia
- Przybysz
- Marian
- Nieznany
- Bot
- Dadi
- Bambosz
- Stryj
Przybysz, nie uważasz, że SzK ma większą władzę od moderatorium?
Teraz już chyba nie mają nic do powiedzenia.[/quote]
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń 
|
So, 16 sty 2010, 14:56 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Szalony napisał chyba tak, by nie obrazić Moderatorium, a jednocześnie pozwolić nam na przeprowadzenie demokratycznych wyborów  .
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 16 sty 2010, 15:01 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
|
Szalony Kapelusznik ma autorytet największy oczywiście, więc na pewno jak Szalony Kapelusznik coś napisze to warto na to zerknąć.
|
So, 16 sty 2010, 15:03 |
|
|