|
|
Teraz jest Pt, 15 lis 2024, 02:49
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
OMG to taki przykład był...
A jak skaleczysz się w rękę do zaczyna ci gnić? Hm? (lol)
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 12 paź 2009, 20:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Dobrze, postanowiłam. Z racji że cały czas ktoś się pode mnie podszywa, NIE BĘDĘ już pisała w SB - jak będzie tam jakiś post od rzekomej "Jo", to nie mój. Koniec zabawy.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Śr, 30 gru 2009, 15:14 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
dość dziwny temat ankiety(kto na Boga Twaroga zaznaczył, że nie chce zaprzestania podszywania )
a co do tematu, to można by to załatwić tak, że nick na shoutboxie byłby automatycznie taki sam jak na forum
Śr, 30 gru 2009, 18:04 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Nie da się tak zrobić, ponieważ Shoutbox nie jest częścią forum i nie można nim kierować z panelu administracyjnego. Jest sterowany z prywatnego konta Bambosza.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 30 gru 2009, 19:59 |
|
|
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
to niech go ktoś o to poprosi
Śr, 30 gru 2009, 20:26 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
1. O co poprosi?
2. Nie wymądrzaj się tak, bo wcale nie znasz się na sprawie..
3.
Naucz się c z y t a ć.
Prywatne konto, czyli takie, do którego tylko on ma dostęp.
Zresztą stara się aktywnie współpracować z Grzesiem i wszystko ma się dobrze.
|
Śr, 30 gru 2009, 20:34 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Sorka... znów nie piszę, bo znów się podszywają. Nie wierzcie podszywaczom!
Oświadczam, że Bambosz kłamie/ktoś ma moje IP...
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pt, 22 sty 2010, 19:38 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
|
No a moja wina, ze pasuje?
IMO powinien poleciec OST
_________________Cort X-6
|
Pt, 22 sty 2010, 19:40 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Ukradli ci IP?
Może daj jakieś logiczne wytłumaczenie...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 22 sty 2010, 19:41 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
IMO nie powinien, bo jestem niewinna. Wymyśliłeś to, bo mnie nie lubisz?
|
Pt, 22 sty 2010, 19:41 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
|
Nie, wypelniam swoje obowiazki, poza tym tego co tam napisalas to ja bym nie wymyslil, zbyt mocne, jak na mnie
_________________Cort X-6
|
Pt, 22 sty 2010, 19:42 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
He? To ja już nie rozumiem... moje wytłumaczenie, niezbyt mocne jak na was, brzmi "to nie ja".
|
Pt, 22 sty 2010, 19:43 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Johanna przypominam że to nie jest temat: Tu Johanna mówi kiedy pisze na SB, a kiedy nie." .. Nie sądzę żeby Bambosz kłamał w takiej ważnej sprawie. A jeśli ip Johanny = ip podszywacza ... hmm źle się dzieje...
|
Pt, 22 sty 2010, 19:44 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Już raz poparł prawdę ;p Dizla co do mnie i wyśmiewał się ze mnie, z tego co pamiętam. Naprawdę to nie ja Nie jestem głupia, wiem że IP można sprawdzić -_-
|
Pt, 22 sty 2010, 19:45 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Według mnie to Johanna , ona strasznie lubi robić afery i kłótnie . NP. 2 rewolucje , parlament no i teraz jeszcze doszło do podszywania ?! Jo po co ty to robisz lubisz jak są afery o tobie czy co ?!
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 22 sty 2010, 19:46 |
|
|