|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 20:34
|
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
 Re: RPG Reksio i zbuntowany Kuran
Dadi (nareszcie wróciłeś!!!  ): Dotarłeś na Kuran. Co prawda spodziewałeś się starcia z buntownikami, ale to się nie zdarzyło. Gdy wylądowałeś przed twoimi oczami ukazał się piękny widok:  Dokąd idziesz? a)do sklepów b)podchodzisz bliżej c)do obszaru zajętego przez buntowników Hopper: Znalazłeś kartkę, na której było napisane: "Jeśli chcesz odnaleźć podejrzenia, idź za wskazówkami: <Jeśli podejrzenia znaleźć chcesz, Idź tam, gdzie lebiodka rośnie, Zapytaj zwierzęta o co chcesz Odpowiedź zna jeden zwierz...>" Jejciu, ktoś mógł by nauczyć się rymować - powiedziałeś Co robisz? a)Bierzesz kartkę i idziesz na plantacje lebiodki b)ignorujesz kartkę i idziesz spać Kacper98: Widzisz 4 sklepy: kowala, z bronią, zakład pracy oraz sklep magii Do którego z wymienionych wyżej sklepów idziesz? Ja nie porzucę RPG!
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 15 lip 2011, 13:26 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
No przecież wcześniej pisałem  . To samo znowu... Zakład pracy i pytam się o bunt na Kuranie.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 15 lip 2011, 15:19 |
|
 |
Hopper
Bywalec Nory
|
Biorę kartkę i idę na plantacje lebiodki.
_________________Madness?This is Sparta!
|
Pt, 15 lip 2011, 15:47 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Idę do obszaru zajętego przez buntowników.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 15 lip 2011, 18:27 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Kacper98: W zakładzie pracy nikt nic nie wie o żadnym buncie. Widzisz tam ogłoszenia pracy:  Co dalej roboisz? a)Wychodzisz na ulicę i pytasz się co wiedzą b)Idziesz do kowala c)Idziesz do komendy straży d)podchodzisz bliżej Hopper: Na plantacji jest bardzo dużo czerwi. Twoją uwagę trzy wyjątkowo wielkie. Do którego z nich idziesz? a)Do dużego po lewej b)Do dużego przed tobą c)Do dużego po prawej Dadi: W drodze tam pojmali cię buntownicy. Wrzucili cię (dosłownie) do celi w więzieniu. Twoja grubo...skórność zapewniła ci ochronę przed upadkiem. Duże okno przez które cię wrzucono zniknęło. W celi jest tylko jedno malutkie okno i laserowe kraty, do których podłączono alarm. Jednemu z przechodzących strażników wypadł scyzoryk, do którego niestety nie dosięgasz. Przez okno wpada patyk. Co robisz? ~sam zdecyduj. Możesz dogadać się na PW z którymś z innych graczy RPG, aby ci pomógł.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Cz, 21 lip 2011, 14:15 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Wychodzę na ulicę i pytam. A jeśli nikt niczego nie wie lecę na Kuran.
|
Cz, 21 lip 2011, 16:36 |
|
 |
Hopper
Bywalec Nory
|
Idę do dużego przede mną.
|
Pt, 22 lip 2011, 08:33 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Zabieram patyk i staram się dosięgnąć scyzoryka tym patykiem.
|
Pt, 29 lip 2011, 09:36 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Kacper98: Jeden podejrzanie wyglądający przechodzień powiedział ci, że coś wie, ale nie powie. Co robisz? a)Pytasz się co możesz zrobić, aby ci powiedział b)Próbujesz dyplomacji c)Próbujesz siły d)Idziesz z tond Hopper: +75 Kipów Kurakiriańskich On nic nie wie... Którego z nich się pytasz? a)Tego po lewej b)Tego po prawej c)Próbujesz wydusić z niego coś więcej d)Wracasz do koszar Dadi: Bierzesz patyk, ale nie dosięgasz scyzoryka. Masz po prostu za krótkie łapki. Jednak twoje krecie łapki są nie tylko za krótkie, lecz też za grube. Niechcący uruchomiłeś alarm. Straże się długo nie zjawiają. Nagle przed twoją celą staje kilku policjantów. To na pewno nie są buntownicy! To najprawdziwsi policjanci Kurana! Jeden z nich chciał już rozmontować alarm i laserowe kraty, gdy nagle zza rogu wyskoczyła grupa buntowników z blasterami naładowanymi kosmicznym makaronem. Zagrozili oni policjantom, że jeśli będą tobie pomagać zaczną strzelać. Policjanci są przestraszeni i niezdecydowani. Poniżej szkic, żebyś lepiej rozumiał sytuację:  Co robisz? ~sam zdecyduj. Możesz się umówić na PW z innym graczem, aby ci pomógł.
|
So, 30 lip 2011, 12:01 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Mówię do policjanta by podał mi scyzoryk i uciekał. Sam sobie poradzę.
|
So, 30 lip 2011, 12:56 |
|
 |
Hopper
Bywalec Nory
|
Idę do dużego po prawej stronie.
|
So, 30 lip 2011, 15:30 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Pytam co mam zrobił żeby mi powiedział.
|
Śr, 3 sie 2011, 20:13 |
|
 |
kalmar
Bywalec Nory
|
Dadi: Policjant nie chce podać ci scyzoryka. Buntownicy wystrzelali by za to całą grupę. Nagle inny policjant krzyczy: ,,Atak chłopcy!!!" i oni wszyscy dobiegli do strzelców nie dając im czasu na oddanie strzału. Policja wybiła większość strzelców, a niedobitki uciekły. Jeden z nie buntujących się wziął scyzoryk i zaczął rozmontowywać alarm i system obronny twojej celi. Zanim zostałeś wolny minęło trochę czasu. Twój wybawiciel wręczył ci blaster naładowany kosmicznym makaronem i wziął się za uwalnianie innych. Wyszedłeś z więzienia. Co robisz? ~sam zdecyduj
Hopper: On kręci głową. Czyli nic nie wie. Ale podchodząc do niego zauważyłeś z boku całe stado żuków. są one dość małe, więc z łatwością można przemówić do nich wszystkich na raz. Co robisz? ~sam zdecyduj
Kacper98: Możesz mi przynieść 450 nirów Indoru i kryształ oraz trochę żelastwa - powiedział tajemniczy przechodzień Co robisz? ~sam zdecyduj
|
So, 6 sie 2011, 20:05 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Odchodzę , i postanawiam przebrać się i wkraść do Głównej siedziby Indorów . Przebrać się oczywiście za jednego z nich...i dowiedzieć się coś o buncie
|
So, 6 sie 2011, 20:08 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Chowam blaster do kieszeni i ide do sklepów, zakładów i fabryk.
|
Pn, 8 sie 2011, 12:34 |
|
|