|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:22
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Halloween
Pora wyjść z szarego i nudnego stylu prowadzenia forum....Pewnego ponurego jak zwykle jesiennego dnia, razem z grupką innych operatorów łopat wybraliśmy się na podwórko Reksia...Dowiedzieliśmy się, że planują wkrótce małą imprezę w norze kretesa, a dokładniej w dziwnym pokoju nazwywanym równie dziwnie ,,forum''. Kretes i reszta powiedzieli nam, że sprawdzać będą umiejętności graficzne oraz umiejętne posługiwanie się stroną w wyznaczonym zadaniu. Szukają również kogoś, kto przypomniałby większość przeżytych przygód przez nich i opowiedziałby je na małej pogawędce przy herbatce i dżdżownicach. Oczywiście to nie koniec... Wszędzie panuje spokój.. nic się nie dzieje... Bohaterowie chcieliby się trochę pobać.. Dlatego szukają kogoś kto w epicki bądź liryczny sposób przestawi im jakiś dreszczowiec, bądź mroczne opowiadanie... Zdradzili narazie nam tylko tyle... Byli bardzo tajemniczy...Więc nie zdziwcie się jak jeszcze czeka was coś równie przerażającego i wymagającego, jak powyższe ,,konkurencje''.Zabawa Halloweenowa rozpoczyna się w piątek, około godziny 18. Zapraszamy wszystkich użytkowników forum na nią. Jak wiadomo, nie ma nic za darmo - tak też za wykonanie zadań czekają nagrody ;p. Większość na ich temat, oraz dokładny spis, czy jak kto woli plan imprezy pojawi się w dniu jej rozpoczęcia...
Pozdrawiam i Do Piątku ^^
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 24 paź 2011, 15:48 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Re: Halloween
Muhahaha! Idę odświeżyć swój kostium Wyznawcy Bakterii Coli!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 24 paź 2011, 19:56 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Nie. Nie będę mówił, że Halloween to niepolskie święto. Nie będę, ponieważ... auuuu! No dobra, żart. Jak nieznany, idę wyprać kostium. Szczurołaka. Muchchacha! Ha, ha, ha.Yhym, to wolisz obchodzić wszystkich świętych na forum ? @up: No nie, bo się nie da.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
Ostatnio edytowano Pn, 24 paź 2011, 20:39 przez Z. Art, łącznie edytowano 1 raz
|
Pn, 24 paź 2011, 20:19 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
I już! Diaboliczny Wyznawca z równie diaboliczną Muchą w towarzystwie rusza w zaułki w poszukiwaniu ofiar! A tak do tematu: dreszczowe opowiadanie w wierszu lub liryce? Podoba mi się, podoba...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 24 paź 2011, 20:30 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Ach haloween... Ja mam tylko maske... Ale poszukam, może jakiś strój znajdę. Tylko ciekawe co będzie dokładniej w piątek.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 25 paź 2011, 12:54 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Nieznany... czarne tło? No nie wiem czy tak wolno... Super, że będzie taki huczny Halloween. To ja może zajmę się przerabianiem swojego kostiumu koto-wampiura. Jak by co to mogę komuś zrobić EDIT: Idę na żywioł! Czarne tło! Czarne jak... spalony naleśnik! Muhahahaha!
Wt, 25 paź 2011, 15:16 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
To ja będę kotołakiem na wzór panny Stripe!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 25 paź 2011, 16:05 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Super konkursy Hallowynowe ! Co do mojego kostiumu to (mam nadzieje ;p) że będę przebrany za wampira . EDIT : A jednak postanowiłem sobie sam zrobić avka... jest to po prostu Hallowinowe przebranie mojego liska ^^
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Ostatnio edytowano Wt, 25 paź 2011, 18:36 przez Kacper98, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 25 paź 2011, 16:14 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
O ile zdążę to zrobię jakąś prostą, ale fajną mini-gierkę z okazji Halloween, z Reksiem w roli głównej oczywiście.
Wt, 25 paź 2011, 16:45 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Super avki- ja też (mam nadzieję) sobie jakieś zrobię PS:Teraz robię grafikę haloweenową, już się nie mogę doczekać
|
Wt, 25 paź 2011, 17:47 |
|
|
Rilana
Norman
|
A ja zrobiłam sobie mHroczną sygnatrukę. x3 Before: After: Usunęłam ten kwiatek bielą, tak jakoś mi się spodobało. Potem poczerwieniłam i napisik dodałam. x3
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Wt, 25 paź 2011, 18:35 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
A ja zrobiłem sobie avka i jestem gotowy do konkursu
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 25 paź 2011, 19:03 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Ja chyba jednak sobie nie zmienie avka (nie mam pomysłu ).
|
Wt, 25 paź 2011, 19:11 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Jak to się mówi: jak wszyscy, to i babcia.
Jednak nie mam szczurołaka. MAM... yyy... wampirycznego oberżystę? Wampirżystę? Oberpira?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 25 paź 2011, 19:59 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Mam sygne, z prób zrobienia avka nic nie wychodzi.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 25 paź 2011, 20:19 |
|
|