Pies po modnemu w hinduskiej zaprawie otoczony miłością do drugiej połówki, polany roztopionym złotem, panierowany w szacie z niebieskiego materiału, posypany rozdrobnionymi zielonymi spodniami, nasączony mlekiem świętej krowy faszerowany marmurem z Tadź Mahal podawany w chińskim rosole wraz z ryżem zbieranym przez Indyjskich chłopów jedzony przy muzyce "Pogubiłem buty w drodze do Kalkuty".
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
To i ja pobawię się w kucharza ^^... Muzyczne Danie ! Popularna potrawa składająca się z części hipcia . Dokładnie przyprawiona, oraz dokładnie przygotowana. Posmarowana muzycznym sosem o smaku pomidorów...oraz z dodatkiem muzycznych klusków ...Smacznego !
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Cz, 29 wrz 2011, 17:18
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Zjedz użytkownika powyżej
Zapleśniały lis (bez urazy, ale lis na twoim avku jest zielony). Składniki: Lis Pleśń piekarnik talerz Lisa posypać pleśnią, aż cały spleśnieje. Wsadzić do piekarnika na 24 H. Potem spalone lisie mięso podać na talerz. Uwaga! Pod żadnym pozorem nie jedz lisa! Jest tak zapleśniały i spalony, że truje! Smacznego!
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Zgadnij co to Skład: losowecokolwiekzmodnegopsa. Rozpakować i czym prędzej wyrzucić, ponieważ losowanie odbywa się w warunkach radioaktywnych. Smacznego (napromieniowania).
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Śr, 5 paź 2011, 15:11
Modnisia
Roz-krecony
Kurczak zapiekany z kandyzowanymi fiołkami i sosem szpinakowo brukselkowym Popijać jaśminową herbatką(Iroh )
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
przepis: wkładamy psa na tależ, wpychamy do piekarnika (pies musi być ubrany w modne ciuchy) czekamy 30 min. wyjmujemy, i !!!GOTOWE!!!
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
N, 30 paź 2011, 22:15
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Marsowa piekanka Skład: żelastwo (najlepiej zardzewiałe), makaron, lisie mięso. Oddzielić część jadalną od niejadalnej i zjeść (część jadalną).
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pn, 31 paź 2011, 09:02
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Pieczony kurczak w pieczonym sosie z pieczonej dyni na pieczonym talerzu podany na pieczonym obrusie w pieczony dzień pieczonego Halloweenu.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Pn, 31 paź 2011, 20:49
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
wkurzony kot Składniki: kot mysza patyk nić Przygotowania:bierzemy kota i wkładamy go na dwie godziny do piekarnika.Trzeba przywiązać sznurek do patyka a do sznurka mysz i przez te dwie godziny trzymać przed piekarnikiem mysz tak aby kot się wkurzył.Podajemy z buraczkami.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Wt, 1 lis 2011, 18:01
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Wkurzony krokodyl Skład: krokodyl, kura, nici i igły, gorące węgielki. Wyjmujemy z opakowania potrzebne rzeczy i za pomocą gorących węgielków wkurzamy go w kurę. Następnie zaszywamy go tam i pieczemy na gorących węgielkach i na pozostałych igłach.
Wszystko razem zmiksować włożyć do pozastałości dyni (najlepiej wydrązonej z wyciętą buźką) I upiec przyprawiać wszystkim czego dusza zapragnie.
Smacznego Muhahahahahaha
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
O shesh ty Skład: ty, orzeszki, szerszenie, itp.związane znazwą. Gotujemy wszystko w gotowanym garnku, na gotowany podwieczorek, w gotowany wtorkowy dzień.
Pn, 7 lis 2011, 15:20
Modnisia
Roz-krecony
Sałatka z mrocznego kosiaża
Skład -Kosa -Mrok -Sałatka (może być ze sklepu ) - z
Sałatkę wmieszać z z i dosypać trochę mroku. Wzmieszać i włożyć do wielkiej miski dosypać poktojoną rączkę od kosy Na koniec wetknąć ostrze.
Smacznego MuHahahahaha
Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość