Dołączył(a): N, 31 lip 2011, 19:16 Posty: 29 Lokalizacja: Miasto sekretów 2
Naklejki: 0
Re: Zjedz użytkownika powyżej
Kupa żelastwa i magiczne przedmioty (jako potrawka)
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
So, 12 lis 2011, 12:28
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Orzechowe, kolorowe cuś Skład: orzechy,koloryczerwony, pomarańczowy, żółty, zielony, błękitny, niebieski, granatowyifioletowy. Smacznego! Teraz możesz cieszyć się lub nie kolorkami na całym ciele
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano Śr, 4 kwi 2012, 14:09 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
So, 12 lis 2011, 12:38
Modnisia
Roz-krecony
Brak weny Filety z kosiarza.
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
Ogólnie psy( suczki) są słodkie ty będziesz słodko kwaśna XD
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
So, 12 lis 2011, 21:12
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
Hmm... psi konduktor w polewie z torby (ja tam widzę torbę)
_________________ "nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli"
mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
So, 12 lis 2011, 22:30
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Myślę, że: Żelazny tort urodzinowy dla pragada Skład: kupa złomu (najlepiej kosmicznego/z kosmicznych robotów), kapelusz robota. Kapelusz kładziemy na czubek i czym prędzej uciekamy, by nie stać się deserem II.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
N, 13 lis 2011, 09:31
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
Grilowane filety z kuratora
Pn, 14 lis 2011, 13:20
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Chyba zupę nic.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Pn, 14 lis 2011, 18:43
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
Czarno-biały kotle w czerwonej panierce .
_________________ "nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli"
_________________ Reksio rządzi, Reksio radzi, Reksio nigdy Cię nie zdradzi!
Spoiler:
Lubię frugo, a między innymi frugo: Zielone czerwone, pomarańczowe, oraz białe.
Avek wykonany przeze mnie. Pozdrawiam fanów Fineasza i Ferba, oraz Reksia i Kretesa!
Śr, 16 lis 2011, 17:32
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
kanapki z pokonanego TKTPM czarem kula budyniu.
Śr, 16 lis 2011, 19:35
Modnisia
Roz-krecony
Kim ty jesteś?? Czym ty jesteś?? Czy to się kwalifikuje?? Z czego mam zrobić potrawę, hę!?
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Mod z misia Skład: miś(skąd on się tu wziął!?), zaproszenie od moda. A więc misia wyroluj, zrób z niego psa, wsadź na Forum, w avka Modni, a zaproszenie od moda wykorzystaj do niecnych celów
Cz, 17 lis 2011, 16:02
Modnisia
Roz-krecony
Kogót pieciony nia rorznie z mnóstwiem blęduw
Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość