|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:22
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Co by było, gdyby...
Wiecie, jak grać w takie zabawy. Jak ,,masz czy nie masz". Co by było, gdyby przełyk Pragada okazał się za wąski dla słonia trojańskiego?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 30 mar 2011, 21:23 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Co by było, gdyby...
Byłby THE END R-MS. A Pragad zaczął by się krztusić.
Co by było, gdyby Reksio nie surfował i podczas sztormu nie rozbił się?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Cz, 31 mar 2011, 11:59 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
|
Nie było by RISP co by było gdyby reksio nie uratował króla pokopane?
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Cz, 31 mar 2011, 12:55 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
To by uratował jeszcze raz.
Co by było gdyby ci centralnie skasowało Windowsa?
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 31 mar 2011, 12:58 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Przepraszam, ale tutaj należą się głębsze wyjaśnienia. Gdyby Reksio nie rozbił się na Wyspie Skarbów Kogut Wynalazca oraz jego brat - kornelek, nie narodziliby się. Właściwie gdybyśmy szli dalej tym tropem to okazałoby się że gdyby nie to jedne wydarzenie - wszystkie wydarzenia serii nie miały by miejsca. Skoro nie ma Kornelka - nie ma inwazji UFO. Skoro tego nie ma - Kretes nie poznaje Molly. Gdy to się dzieje wnuki nigdy się nie rodzą. Nie jest możliwe aby szkatułka dotarła do Krainy Czarów. Więc nie ma TKTPM. I jeszcze sorki wielkie za to że się wtrąciłem.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Cz, 31 mar 2011, 15:08 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
I nie rozwaliłoby im wechikułu więc nie poznaliby Nemo i kari maty Chari a reksio nie poznał by kretesa więc reksio nie pojawił się w pokopanym i tyle.
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Cz, 31 mar 2011, 15:26 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Ach, czekałem tylko, aż ktoś to wszystko powie... Ale wracajmy do tematu. Gdyby mi skasowało Windowsa, to ja bym rozpętał trzecią wojnę światową. A gdyby ufo porwało ci ciotkę?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 31 mar 2011, 16:19 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Zależy którą...
Co by było gdyby Ukraina wywołała wojnę Białorusi?
|
Cz, 31 mar 2011, 16:27 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
|
byłaby wojna co by było gdyby ciebie porwało ufu i to na kurakis do żabby
|
Cz, 31 mar 2011, 16:36 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Pogroziłbym mu palcem: "Uważaj, bo zawołam francuza!"
Co by było, gdybyś: (opcja dla osób posiadających rodzeństwo) nie miał brata/siostry? (opcja dla osób nieposiadających rodzeństwa) miał brata/siostrę?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 31 mar 2011, 17:12 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
(opcja pierwsza) Skakałbym pod niebiosa! Hmmm... A gdyby tak zaatakowały cię wielkie dynie na Halloween?
|
Cz, 31 mar 2011, 22:07 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Bym powiedział - Dobry smak jesteście?
Co by było gdyby Ukraina wywołała wojnę Białorusi?
|
Pt, 1 kwi 2011, 13:06 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Powtarzasz się, Kolo.
|
Pt, 1 kwi 2011, 13:16 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Co z tego? Ostatnia odpowiedź była beznadziejna.
|
Pt, 1 kwi 2011, 13:46 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Wschód Polski ucierpiałby (jest najbliżej).
Co by było, gdybyś mógł wchodzić do różnych filmów?
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:40 |
|
|