_________________ Hoc heros noster est tolek boobie cum utique cognoscetis eum iam summa doluere mei semper feles, qui intelligit id quod est bene notum est princeps cohors bulla selectus verissima sit hic dominus vult quod ad suum pertinet amiculos
_________________ Pozdrawiam, Autor8. bolesne A tym sobie moderuję Hej, jestem Autor i tak ogólnie to lubię ziemniaki, aczkolwiek gustuję również w dzikiej kapuście z alternatywy, w której są Oni.
Spoiler:
29 gru 2019 17:37
swb
Się Odezwał
Dołączył(a): 02 lut 2019 22:48 Posty: 2 Lokalizacja: Bar mleczny Pod Kurnikami Dużymi.
Naklejki: 0
Re: Niekończąca się zabawa.
Lizak
_________________ Nos tra da mus mus da tra nos tra da mus nos mus nos da tra
Spoiler:
nos da tra mus mus tra da nos tra mus da nos nos mus da tra nos mus tra da
12 kwi 2020 14:11
Picus
Norman
Dołączył(a): 09 cze 2019 23:31 Posty: 288 Lokalizacja: A co cie to obchodzi?
Naklejki: 0
Re: Niekończąca się zabawa.
kartki wielkanocne
_________________ Piszę poprawnie po polsku
GTA San Andreas Player
72% ludzi twierdzi, że grafika jest najważniejsza, jeśli nie jesteś jednym z nich - wklej to do swojego opisu.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości