|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 13:54
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
 Moje tycie forum
To moje małe forum o Reksiu: jeśli masz czas kliknij tutajPRZYPOMINAM: Umieszczaj swój temat we właściwym dziale! 
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pn, 21 mar 2011, 14:44 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
 Re: Moje tycie forum
Widzicie... Teraz się pseudofora o Reksiu mnożą.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pn, 21 mar 2011, 15:33 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
 [złość] o czym ty mówisz, forum to forum, to, że nieoficjalne nieoznacza, ża "pseudo [/złośc]
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pn, 21 mar 2011, 15:36 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
To forum jest tym najstarszym i najważniejszym, inne to zawsze tylko podróbki. Spójrz na którąkolwiek podróbkę, zawsze zrobiona podobnie. A fanów Reksia jest za mało, by się rozpraszali na kilka for. I, na kopiec kreta, na takich forach mogą sobie zakładać konta spamerzy, wyrzuceni z forum. Nie koniec na tym: mogą tam obejmować wysokie stanowiska, np. moda.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pn, 21 mar 2011, 20:52 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Samo forum na fora.pl jest już pseudo.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 21 mar 2011, 22:22 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
|
a atin... to znaczy @tin założył konto na forum ril... to znaczy Kari-Maty-Hari się proprawił...
Ostatnio edytowano So, 2 kwi 2011, 15:01 przez mwarw, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 22 mar 2011, 13:27 |
|
 |
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Rzeczywiście... Tam nie spamuje.
|
Wt, 22 mar 2011, 14:03 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
|
no pewnie, że nie spamuje więcej nawet zasłużył na tytuł szanownego pana moderatorera (tak jak ja  )
|
Wt, 22 mar 2011, 15:12 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
|
no pewnie, że nie spamuje więcej nawet zasłużył na tytuł szanownego pana moderatorera (tak jak ja  )
|
Wt, 22 mar 2011, 15:13 |
|
 |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
To forum odtrąca ilością błędów ortograficznych. Po co robić fora o Reksiu, ja was nie rozumiem. A czemu robicie na fora.pl? jun.pl to praktycznie to samo, ale ma dużo więcej opcji i ogólnie jest lepsze.
|
Wt, 22 mar 2011, 15:20 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Luk ma racje na forum.pl nie mogłem zrobić forum.A na jun.pl tylko minuta.
|
Cz, 31 mar 2011, 07:48 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Witam! To jest niestety z Twojej strony wysoce daleko posunięte samouwielbienie ażeby nazywać swoje forum - twórczością, z którą to w moim przekonaniu nie ma nic a nic wspólnego. Jest to po prostu przeciętne forum internetowe, jak wiele - nieudolne naśladownictwo tego forum wynikające przede wszystkim z twojej chęci bycia administratorem tudzież modem. Zarejestrowani userzy także zdają sobie z tego sprawę i mam przeczucie graniczące z pewnością, że wszyscy oni mają też konta na tym forum i biorą udział w tej kiczowatej grze, bo ona daje im pewne urozmaicenia, aczkolwiek niewielkie i do tego wspomnianą już satysfakcję z bycia modem. W rzeczywistości jednak jest to taka zabawa w to "co by było gdybym był modem na forum Przygód Reksia". Ja nie mam nic przeciwko ale taka reklama może się znaleźć w kanałach, a nie w dziale z twórczością, zwłaszcza że jest to amatorskie forum a założyć je może każdy.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pn, 4 kwi 2011, 19:52 |
|
 |
mwarw
Roz-krecony
|
oficjalne forum mego miasta jest na fora.pl
|
Pt, 29 kwi 2011, 15:07 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Widocznie ich informatycy mają inteligencję na poziomie Pawlarzondzi i nie potrafią zrobić normalnego forum.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 29 kwi 2011, 15:50 |
|
 |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
WYSTĄPIŁ PROBLEM Z ŁADOWANIEM FORUM
|
Wt, 23 lut 2021, 11:51 |