|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 21:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
 Rincewind
Imię: Rincewind (czyt. Rinsłint) Rinsson Rasa: krasnolud Profesja: wojownik Tytaniczny Patron: no, ten... zapomniałem... właśnie! Zapomniany. Ojczysty wymiar: Świat Dysku, dokładniej Überwald Krótki życiorys: Rincewind Rinsson dostał imię na cześć Rincewinda, maga z Niewidocznego Uniwersytetu Ankh-Morpork, który m.in. pokonał Czarodziciela. Wywodzi się z rodziny krasnoludów głębinowców. Jego ojciec zginął w bitwie z trollami w Dolinie Koom, matka zmarła później ze zgryzoty. Od tego czasu Rincewind tuła się po świecie, ogarnięty chęcią zemsty na trollach. Bonus: Nóż + tarcza.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 21 cze 2014, 21:28 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
 Re: Rincewind
Level: 0 Exp: 15/25
Statystyki bez modyfikatorów (bonusy rasy, umiejętności i profesji):
Atak: 1 Obrona: 1,1 Wiedza: 0 Fechtunek: 5 Spryt: 20% Życie: 75 Mana: 10 Regeneracja: 1
Posiadane punkty statystyk: 0
Umiejętności wliczone w statystyki: Brak
Inne bonusy: +0,1 do Ataku przy korzystaniu z broni do walki wręcz (prócz noża, sztyletu i ostrza skrytobójcy) +0,2 do Ataku przy młotach +0,2 do Ataku przy toporach +0,1 do Obrony za dwie części rynsztunku ciężkiej zbroi (najmity, stalowa, pandemońska, smocza lub eteryczna)
Ulepszenia drzewka umiejętności Bohater: 0|1|2|3|4 Rycerz: 0|1|2|3|4 Pancernik: 0|1|2|3|4 Tarczownik: 0|1|2|3|4
Posiadane punkty umiejętności: 0
Gildie, grupy, tytuły, rangi Kult Feniksa (nowicjusz)
Zdobyte osiągnięcia "Deja vu"
Statystyki z ekwipunkiem (zbroją, szatą, bronią itd) Atak: 1,1 Obrona: 1,1 Wiedza: 0 Fechtunek: 5 Spryt: 20% Życie: 75 Mana: 10 Regeneracja: 1
Używany rynsztunek: brak Punkty ochrony: 0 Używana broń: Nóż (siła ciosu wspomożona Atakiem: 25), Tandetna tarcza
Ekwipunek (8/20) Nóż [w użyciu] Tandetna tarcza [w użyciu] Psia peleryna pieskiego życia [w użyciu] Grzyb liszowy Kwiat mehranencji (2) Stokrotka tropikalna (3) Sierść dingo (2) Serce (2)
Księga czarów Brak zaklęć -------------------------------------------------------------------- Linia questów Władcy Rzeczywistości:
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
N, 22 cze 2014, 20:54 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
Śr, 2 lip 2014, 19:09 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Mistrz i Małgorzata <3
|
Pt, 4 lip 2014, 17:15 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
 |  |  |  | Cytuj: Teraz, gdy zostawiłeś ruiny za sobą, pejzaż stał się o wiele bardziej monotonny: piasek, piasek, piasek, dwója bandziorów i początkująca bohaterka drugiej kategorii, piasek... moment. Dwa bandziory? Zgadza się, dwa bandziory. Wiedział, jak wygląda bandzior, a ci wypisz wymaluj pasowali. Co więcej, choć bohaterka faktycznie była drugiej kategorii (chociaż ledwo), dysponowała dodatkiem, z którym Rinsson spotykał się pierwszy raz - skrzydła. Nie tylko w Ankh-Morpork przechodnie lubili darmowe widowiska, więc krasnolud pozostał w krzakach, rozważając, co uczynić. |  |  |  |  |
Zdobyto osiągnięcie "Deja vu" (spotkanie z Igną Feather). +5 exp
Mistrz i Małgorzata <3
|
Śr, 9 lip 2014, 14:39 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 15 lip 2014, 16:13 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Mistrz i Małgorzata <3
|
Wt, 22 lip 2014, 19:22 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|