|
|
Teraz jest N, 8 cze 2025, 21:31
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Zadanie 1
Oldania zawsze była swego rodzaju krainą szczęśliwości. Każdy miał pieniądze, każdy chciał żyć. Państwo rozwijało się, jednakże problemem Oldanii był brak dostępu do morza. Od kilku stuleci cesarstwo musiało importować morskie dobra z Narnucji lub Kabużu. Problem ten został rozwiązany całkiem niedawno, kiedy to pokojowo Kabuż oddał część kraju z dostępem do morza. Jednakże nadal są problemy. Monarchiści bowiem marzą o... swojej wyspie. Uważają, że państwo bez wyspy to sztuczne państwo. Uruchamiasz wydarzenie: Uzyskaj lub stwórz własną wyspę. Rodzaj zadania: wewnątrzpaństwowe, ekonomiczne, gospodarcze Stopień trudności: bardzo trudny Nagroda za wykonanie zadania wynosi: 10000$, +50 Punktów Prestiżu, +7000 ryb
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Cz, 1 cze 2017, 12:28 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
 Re: Zadanie 1
Wybudowanie kanału trochę kosztuje (35 000$). Czy chcesz kontynuować budowę, która skończy się za dwa dni? Kontynuując płacisz 35 000 $.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 6 cze 2017, 17:06 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
 Re: Zadanie 1
No i pięknie! Wybudowanie kanału się skończyło! Oto Oldania posiada własną wyspę, zwaną Lejos! Gratulacje! Nagroda za wykonanie zadania wynosi: 10000$, +50 Punktów Prestiżu, +7000 rybZapisz to w temacie i ogłoś, że Oldania posiada od teraz własną wyspę! 
|
Cz, 8 cze 2017, 16:41 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|