Przygody Reksia Fandom Wiki-Pomóżmy ją rozbudować!
Cześć to ja. Mogę nieskromnie powiedzieć że stałem się dość znany w fandomie Reksia w pod koniec 2020 (no i może trochę wcześniej

. To z Facebookowej grupki, to z ogólnoreksiowego kanału, a to z forum (na DC może też trochę). Dobra, koniec-Mam za wysokie ego xD
Ostatnimi czasy myślę o Reksio Fanowska Wiki (link jest w dziale korytarz).
Tutaj jest link do kategorii użytkownicy:
https://fanowska-reksio.fandom.com/pl/w ... CytkownicyNarazie mamy czarnoksiężnika, Dawida, Ż. Arta, Mnie (Pod nazwą TKTPM, bo bardziej znana, i tak, ja założyłem tą stronę XD), Maniaca (podejrzewam że też on projektował swoją stronę, bo jakoś dziwnie dużo ciekawostek

) i Doktora.
Chciałbym zrobić strony użytkowników i innych, którzy dużo zrobili na tle społeczności Reksiowej w ostatnich latach (lub poprostu się inaczej wyróżnili). To jest: Kretonpodziemny, Picuś, Roostar, KKR, Kaczor Dziennikarski (Polskie Zentrum Przygód Reksia), Myśliwy112, Playboii, Hurricane, Oisker, Artur, AdamMag, kilku innych oraz rozwinięcie zaczętych użytkowników.
Ale sobie tak myślę-czemu sami tego nie założycie?
Chciałbym aby stronę danego użytkownika zakładał właśnie ten użytkownik. Z takiej rację, że on sam zna siebie najlepiej. Zapraszam do udziału w Wiki

Więc byłbym bardzo wdzięczny za wkładanie wkładu na Wiki, prowadźmy na jej temat rozmowy