Dołączył(a): 26 mar 2007 20:15 Posty: 153 Lokalizacja: Z co piątej kinder niespodzianki!
Naklejki: 0
Re: Z jakiego województwa jesteś?
Podkarpackie, Rzeszów.
_________________ Because I can
10 wrz 2011 20:16
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
Śląskie Jastrzębie-Zdrój
13 wrz 2011 14:14
Modnisia
Roz-krecony
Ja w Krakowie w małopolskim
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Super macie.U mnie nigdy nie dzieje się nic ciekawego.A jak chcesz sobie grę z Reksiem kupić, nawet dodatku nie ma .Nowe filmy (i w kinie i na DVD) u nas są po 2 miesiącach z okładem .
Trochu off-top ale się powstrzymam ;p
18 paź 2011 18:14
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): 02 gru 2009 17:21 Posty: 1195 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Z Mazowieckiego . Ale mam do wszystkiego w Warszawie blisko, wystarczy pół godziny pociągiem, lub autem .
Szczęście w nieszczęściu...
07 lis 2011 16:34
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): 15 maja 2011 18:39 Posty: 324 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość