Tutaj ogólnie chciałem napisać, że szukałem, szukałem, ale nie znalazłem takiego tematu i bardzo, podkreślam,
bardzo się zdziwiłem xD
A więc zacznijmy od tego, że "Powrót do przyszłości" to znana wszystkim, a przynajmniej większości trylogia komediowa, czy tam komedia trylogiowa (składająca się oczywiście z trzech części), wyreżyserowana przez, o ile dobrze pamiętam, Roberta Zemeckisa. Film opowiada o doktorze Emmecie Brown'ie i jego młodym przyjacielu (nie, proszę nie kojarzyć), Marty'm McFly'u. Bohaterowie przeżywają różne przygody podróżując, poprzez przestrzeń i czas. Tyle teorii, nie będę więcej pisał, bo w końcu kto obejrzał, ten wie, o co chodzi, no a jak ktoś nie obejrzał, to musi obejrzeć (xD), albowiem to klasyka, genialne dzieło, itp., itd. xd Czyli jak już ktoś obejrzał, to może w tym temacie pisać różne rzeczy, np. czy się komuś podobało, czy nie. Osobiście uważam, że to bardzo dobry film, a nawet trzy filmy, za każdym razem, gdy go oglądam, to śmieję się, ale też ogólnie śledzę fabułę z zapartym tchem, wyglądam wtedy w sumie jakoś podobnie do

xD Ostatnio nawet w telewizji oglądałem, konkretnie dzisiaj, pierwszą część. Nie wiem, która jest najlepsza, wg mnie wszystkie są świetne, ale no dobra, bo jak tak patrzę, to piszę, jakbym się czegoś no... przynajmniej naćpał, kolej na wasze opinie xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz
Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015