|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:49
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Konkurs rocznicowy - rysunek z Reksiem.
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Konkurs rocznicowy - rysunek z Reksiem.
Dobry Wieczór. Jak dotąd zmagaliście się z zadaniami pisemnymi, czas na część artystyczną. Temat jest bardzo prosty - rysunek z Reksiem. Tak, jedynym warunkiem jest to, aby na pracy znajdował się dzielny pies. Może być to Reksio na tle podwórka, czy innej scenerii z gier, lub nie. Technika dowolna. Czas - tydzień. Pamiętajcie, aby praca była pomysłowa i staranna, gdyż to główne kryteria.
Dzieła do mnie na PW, pytania w temacie.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 6 lut 2015, 19:17 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Konkurs rocznicowy - rysunek z Reksiem.
Czas na wyniki. W ogólnym ocenianiu pomagała mi Nika. Dziękuję za uwagę, do następnego.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 20 lut 2015, 20:24 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Re: Konkurs rocznicowy - rysunek z Reksiem.
Pragnę poinformować wszystkich, że Kacprowi tłumaczyłam, żeby moich ocen nie brał pod uwagę, ale z tego co widzę, to i tak musiał napisać coś praktycznie niezgodnego z prawdą. Nie wiem, skąd wytrzasnął ocenę do pracy Kretesa. "f(x) = 10 - y" to był żart, a skąd się wzięła skala "z/20" to już musicie się zapytać Kacpra, bo mi nic o tym nie wiadomo.
Podejrzewam, że sam oceniał, a spoglądał tylko na wskazane przeze mnie uwagi. Musiałam uzupełnić, więcej nie będę.
Pozdrawiam.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
So, 21 lut 2015, 14:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|