|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:44
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
AdaCho
Operator Łopaty
Dołączył(a): Śr, 23 lip 2014, 08:21 Posty: 834 Lokalizacja: z przyszłości
Naklejki: 0
|
Sokaris na Admina
Drodzy użytkowinicy!
Oto ankieta i temat, w których chcielibyśmy byście głosowali. Nasz Super-Admin, Babcia Reksia wyraził zgodę na ogłoszenie Sokarisa adminem. Każdy chętny niech zagłosuje w ankiecie. Sokaris jest godny zaufania, gdyż założył naszą tajemną Gwardię Reksia, tworzy nowe emblematy, zorganizował konkurs literacki oraz „Odpowiedzi na dręczące nas pytania“. Jest on w stałym kontakcie z Babcią Reksia. Walczy ze spammem wchodzi na Forum kilka razy dziennie.
Zapraszam do głosowania
|
Śr, 1 kwi 2009, 13:16 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Z początku byłem pół na pół, ale po głębszym namyśle zdecydowałem że nada się na admina. Dlaczego? Dobrze sprawował funkcje moderatora i to co wymieniła już Euresanda. Mam nadzieję że jeśli Sokaris zostanie adminem to dobrze będzie pełnił swoją funkcję.
|
Śr, 1 kwi 2009, 15:01 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Angażuje się w forum. Jest z nami. Działa... myślę, że nadaje się na administratora...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 1 kwi 2009, 15:33 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
MIchcio się nie odzywa więc to dobry pomysł.
Zagłosowałem na tak.
Ale jak Sokaris będzie adminem, nie zabraknie służb porządkowych(modów)?
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 1 kwi 2009, 15:35 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Przecież nie zabraknie. Jak będzie adminem to nie przestanie robić tego co robił jako moderator. Dlatego nie zabraknie. Przecież po prostu awansuje, będzie dalej.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 1 kwi 2009, 15:40 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Kurka wodna...
Przez przypadek zagłosowałem na "nie"
Jestem na tak,nie kliknąłem to co potrzeba
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Śr, 1 kwi 2009, 15:59 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Sokaris przesrzega regulaminu, wg. mnie jako moderator sprawuje się świetnie wię zaznaczyłem tak!
|
Śr, 1 kwi 2009, 16:39 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Jak najbardziej się nadaje.W Ankiecie Zagłosowałem na "tak".Dlaczego?Jest jednym z Lepszych Userów.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Śr, 1 kwi 2009, 17:30 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Raczej najlepszych userów.Oczywiście,że tak!
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 2 kwi 2009, 06:20 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Tak.Nalerzy mu się.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 2 kwi 2009, 15:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|