| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 18:22 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 4 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Newt Salamander Starszy Norman 
   |   Poziomy RiWCKtóry poziom był według was najlepszy? Ja najbardziej lubię Czasoprzestrzeń (7) _________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę . Serdecznie dziękuję i polecam 

|  
			| Pn, 8 cze 2020, 07:04 | 

|  
		|  |  
			| kretonpodziemny Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: Poziomy RiWCWszystkie są świetne i klimatyczne. Pierwszy i ostatni zyskują na trzeciej postaci, drugi na dinozaurach, czwarty na trudności, a piąty na tajnych przejściach. Dla mnie jednak najlepszy jest Egipt, bo daje możliwości niekończącej się zabawy, dzięki uwalnianiu pająków i łapaniu ich do Rozpadliny Węży, z której i tak wychodzą. Poza tym fajnie się dopasowywało te głowy świnksów na początku. _________________
 Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
 Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.

|  
			| So, 11 lip 2020, 16:48 | 

|  
		|  |  
			| mysliwy112 Roz-krecony 
 Naklejki: 0
   |   Re: Poziomy RiWCOsobiście chyba najbardziej lubiłem pierwszy i trzeci. Pierwszy zdecydowanie za jego nieliniowość i fenomenalny pomysł przeniesienia całego systemu budowy do labiryntów. Trzeci natomiast był przykładnym poziomem. Mając całkiem otwartą przestrzeń, potrafił dobrze skomasować historię, no i posiadał parę ciekawych pomysłów.Możliwe, że patrzę na kolejne poziomy przez pryzmat labiryntu przyszłości, ale 3 ostatnie labirynty były lekkim zawodem, pod względem trudności i złożoności. Znaczy Średniowiecze 2 nieźle się trzymało będąc dobrym oddechem po Przyszłości.
 Egipt nie przypadł mi do gustu przez jego rzucającą się w oczy liniowość, jednak nie mogę zaprzeczyć, że dobrze odwzorowywał piramidę, jednak można byłoby w nim zastosować więcej rozwidleń. Przyszłość mi chyba graficznie się nie podobała. Chodzi o to, że jak dla mnie te poziomy nie tworzyły tak dobrze reksiowego mikroświata, jak pierwsze 4.
 _________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112 

|  
			| So, 11 lip 2020, 19:19 | 

|  
		|  |  
			| Burak Chrumburak Starszy Norman 
   |   Re: Poziomy RiWCKońcowy jest świetny przez to ukazanie podróży w czasie podobne do tego w oryginalnej grze _________________
 Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą

|  
			| Pt, 13 lis 2020, 13:30 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 4 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach