|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 20:31
|
Czy otworzyłbyś kopertę, z datą swojej śmierci?
Autor |
Wiadomość |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 11 sie 2009, 11:01 |
|
 |
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
Otworzyłbym z miłą chęcią i ciekawością, choć pewnie potem bym żałował  Ale przynajmniej bym sobie życie dobrze poukładał do tego momentu.
|
Śr, 7 paź 2009, 06:27 |
|
 |
mumionek
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 19 paź 2009, 13:07 Posty: 70 Lokalizacja: z nie tej ziemi
|
jA BYM OTWORZYŁ I SPAKOWAŁ SIE DO TRUMNY
_________________ Po arturrosie zaraz imprezke użądze.
|
Pt, 23 paź 2009, 17:43 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Mógłbyś nie pisać DUŻĄ CZCIONKĄ. Niezbyt rozumiem o co ci chodzi " i spakował się do trumny , a skąd byś wiedział , że niedługo umrzesz . Ja wolałbym nie wiedzieć .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 23 paź 2009, 18:56 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 8 lis 2009, 10:54 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Jak wynajdziesz wechikuł to napisz do mnie to i dla mnie zrobisz  Nie mopżna cofnąć się w czasie . CZas jest ponad siły człowieka to rzecz abstrakcyjna .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 8 lis 2009, 19:42 |
|
 |
AleksandriusII
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 10 paź 2009, 06:35 Posty: 134 Lokalizacja: Z odległej przyszłości
|
ja bym ją otworzył, bo wtedy wiedziałbym na przykład kiedy pożegnać się z rodziną, albo wydać całą kasę na pierdoły 
Wt, 29 gru 2009, 08:59 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Szerokość, długość, głębokość, czas. To wszystko nie ma znaczenia
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 29 gru 2009, 16:34 |
|
 |
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Tak, przeczytałbym datę śmierci. Nie boję się śmierci, a wręcz uważam ją za swoją towarzyszkę. Bardziej mnie obchodzi los moich najbliższych niż mój własny. 
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Śr, 30 gru 2009, 03:45 |
|
 |
Doktor Jones
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 21 lis 2009, 19:05 Posty: 380 Lokalizacja: Z tajemniczej piramidy.
|
Ja bym otworzył. I się nie przejmował tym wszystkim. Jak umrę to umrę. Będę w raju i tam też będzie ok. 
_________________Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl
|
Śr, 30 gru 2009, 21:19 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Hm, może jednak bym nie otworzył. Zależy, czy obawiałbym się śmierci. Jeżeli tak, to bym chciał jak najdłużej żyć mając nadzieję że nie umrę. Jeżeli nie bałbym się - otworzyłbym, aby lepiej sobie zaplanować ostatnie chwile życia i całe życie wiele lat przed śmiercią. :d
Jak dla mnie to czas jest tylko fizyczny i wymyślony przez nasze umysły. Jest niejaka teoria względności. (ale to nie na temat)
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 2 sty 2010, 17:20 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Najgorzej jest, gdy w datą śmierci jest data odczytania daty śmierci.
|
So, 2 sty 2010, 17:26 |
|
 |
Liliana
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 12 sty 2010, 10:15 Posty: 99 Lokalizacja: Mieszkam w twoim domu
|
Ja bym nie otwierała ważne jest żeby żyć
_________________ Byłam Liliana12
|
Śr, 13 sty 2010, 11:20 |
|
 |
Lostar
Się Odezwał
Dołączył(a): Śr, 13 sty 2010, 12:00 Posty: 2 Lokalizacja: Wybrałem sie do kafejki i wszystko zapomniałem.
|
Tak jak by śmierć nastąpiła za chwile to bym sie zabił
_________________ Trala chce pujść do kafejki.Jak chcecie to zapanuje tu porządek.
|
Śr, 13 sty 2010, 14:05 |
|
 |
Antek13
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
ja bym nie otworzył
|
Wt, 19 sty 2010, 16:51 |
|