Aha i naucz się pan szukać, bo na youtube pełno takich poradników jest, przykładowy masz wyżej.
So, 10 mar 2012, 16:15
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: Minecraft - co o nim sądzicie
Zrobiłem to i nadal nie ma tekstur.
So, 10 mar 2012, 17:48
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Jakie wymiary ma grafika w paczce/tekstura? 16x16 czy więcej? Jeśli więcej, to musisz pobrać taki program...
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 30 mar 2012, 19:57
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Ten program to MCPatcher
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 30 mar 2012, 19:59
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
ja twierdzę, że minecraft jest z***isty, jednak zepsuli go w aktualizacji 1.0.0 dodając The ender, enderdragona i możliwość przejścia gry mam premium, skin ninjy, nick mwarw, często oglądam Minecraft-obcy __________________ reklama
Cay cierpisz na brak wrażeń? Czy dokucza ci brak adrenaliny? Jeśli tak to zrób trzy kroki: 1.Zainstaluj mody: Too Many Items i Spawner GUI 2.Zrób świat na trybie hardcore 3.weź zestaw zbroi i miecz 4.Postaw spawner 5. Ustaw go pod creepery 6.Walcz 7.Jeśli nie zaspokaja totwoich potrzeb zwiększ ilość spawnerów, zmniejsz jakość zbroi i miecza, i oprócz creepciów rób też innepowtwory
SUKCESSS GWARANTOWANY
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
So, 31 mar 2012, 21:28
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
Zapomniałem moja seria z MC i little block modem Odcinek 1.:
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
mWARW: Naprawdę do prawdy powiadam tobie prawdę że nie wiem czy chciało ci się nagrywać tą serię. Mówię to na podstawie całokształtu. Raz tam mruczysz coś pod nosem a raz wogule nic nie mówisz. Podczas której wersji to nagrywałeś.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
N, 1 kwi 2012, 16:33
Ewka
Roz-kreca się
Ja mam 1 pytanie. Dlaczego jak włańczam to mc normalnie chodzi a jak już włończe mój save to on wariuje i po 2 minutach się zacina i się po 10 minutach wyłańcza (na multi tylko gram gdzieś z 30 minut)? To dlatego, że mam słabego kompa? Plis pomuźcie. Czemu tak mam.
1. Masz zainstalowane jakieś mody grafiki? 2. Ile jest miejsca a dysku twardym? 3. Co z pamięcią RAM?
1. Niektóre mody potrafią nieźle przeciążyć system obliczeniami. 2. Przy małej ilości miejsca takie błędy są normalne, zwiększ wówczas wolne miejsce na dysku. 3. Minecraft opiera się na Javie, ale bez porządnego RAMu żaden program ci nie zadziała, więc sprawdź, co się stanie, jeśli po wciśnięciu F3 w trakcie gry wyświetli ci się wykres kołowy procesów. Obok niego (lub nad nim, nie pamiętam) będzie podany procent zużytej pamięci. Jeśli osiągnie sto procent, twój minecraft padnie. Wówczas trzeba będzie sięgnąć po bardziej wyrafinowane metody wsparcia kompa.
I jeszcze coś... błagam, poćwicz ortografię. Widziałem setki beznadziejnych postów, ale pierwszy raz widzę słowa ,,włańczam" i ,,pomuźcie".
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Cz, 5 kwi 2012, 18:47
Ewka
Roz-kreca się
Z pamięciom RAM możliwe, że tak. Ja tak dokładnie nie wiem czy faktycznie, ale możliwe. Z dyskiem twardym też trochę możliwe, ale raczej nie.
PS 1.Co do ortografii poćwiczę. PS 2.Thx za rady.
Pt, 6 kwi 2012, 09:10
mwarw
Roz-krecony
lobon napisał(a):
mWARW: Naprawdę do prawdy powiadam tobie prawdę że nie wiem czy chciało ci się nagrywać tą serię. Mówię to na podstawie całokształtu. Raz tam mruczysz coś pod nosem a raz wogule nic nie mówisz. Podczas której wersji to nagrywałeś.
Na 1.2.3, bo na 1.2.5 ani na 1.2.4 jeszcze nie machciało mi się, ale tak mi to wszystko wychodzi . Poza tym lepiej wypadłem w:
Kręci to mój kolega, a drógi odcinek mieliśmy ale coś zkiepsił ale przysięgam, że będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość