|
|
Teraz jest Cz, 1 maja 2025, 14:12
|
Autor |
Wiadomość |
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
 Re: Avatarowa twórczość krys95.
Sor. za double post.  Tak mnie świątecznie naszło 
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
So, 31 gru 2011, 00:04 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Bardzo ładnie wychodzą ci te Avatary. Podobają mi się. Widać parę niedoróbek, ale to według mnie nic poważnego. 
|
So, 18 maja 2013, 08:54 |
|
 |
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Po dwoch latach przerwy - kolejny avatar.  :]
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
So, 13 wrz 2014, 14:38 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Avatar mi się podoba. Jest bardzo ładny i ciekawie przedstawiony. Tak jak patrzyłem na te wszystkie avatary, które robiłaś, to stawały się one coraz lepsze, a teraz ten emblemat jest naprawdę jednym z najlepszych, jakie kiedykolwiek sporządziłaś. Kreacja + animacja dodaje tej sukience takiego majestatu i czystości, że niejedna dziewczyna chciałaby taką suknie założyć na bal. I za to jest bardzo duży plus. Przyznam, że długo szukałem jakiegoś niedociągnięcia i jedyne co, do czego mam zastrzeżenia, to tylko opaska, która wychodzi trochę poza włosy oraz jedna nienaturalna linia sukni przy ogonie Kari. Ale innych poważniejszych zastrzeżeń nie mam. Krys, jedno jestem pewien - masz wielki talent, ale jeszcze trochę trzeba nad tym wszystkim popracować, aby zniknęły drobne niedoróbki i po sprawie. Pamiętaj, nie zmarnuj tego, bo jesteś już na bardzo dobrej drodze do sukcesu. Pozdrawiam, Kretes102.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 13 wrz 2014, 17:26 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Avatar bardzo mi się podoba. Widać, że musiałaś w to włożyć całkiem dużo pracy. Sama kreacja jest ciekawa i ładnie wykonana, bardzo mi się podoba jako projekt. Zdecydowanie jest to twoja najlepsza praca. Jedynym minusem jest opaska, która wystaje. Oceniam 10/10...
|
So, 13 wrz 2014, 17:32 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
No tak, jestem zmuszony zmusić się z Patrykiem i Konradem. Opaska, która wystaje lekko psuje pracę, ale to nic nie znaczący minus. Ta praca naprawdę jest starannie i ładnie wykonana. Jak na razie jest twoją najlepszą. Avatary bardzo dobrze ci wychodzą, czekam na następne. Jestem zmuszony ocenić na 10/10.
|
So, 13 wrz 2014, 18:04 |
|
|