|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:46
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Emotki by Guard!
Postanowiłem zrobić parę emotek . Oto i one: {+_+} [o_o] (0-0) :Q :A {^.^.^.^.^.^} (-&-) (-@-) (-!-) (#_#) [o$o] (-%-)
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
N, 19 maja 2013, 18:36 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Re: Emotki by Guard!
Proszę bardzo, kolejne emotki:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
N, 19 maja 2013, 19:09 |
|
|
Guard
Roz-krecony
|
Następna:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Pn, 20 maja 2013, 12:42 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Moje wymyślone minki: (x_x) - d x x b (U_U) - d U_U b
|
Pn, 20 maja 2013, 17:10 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Mój legendarny aniołek, przez którego dostałem bana ;P >^< Inne: $_$ (sknerus) ☺ ☻ -◘- (świnka)
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 20 maja 2013, 20:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|