|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 16:22
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
 Re: szkolna wigilia
My cały dzisiejszy dzień mieliśmy poświęcony wigilii, lekcji nie było. W tym roku były... ciekawe życzenia. Największe wrażenie zrobiło na mnie:
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pt, 20 gru 2013, 14:19 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
U nas też głównie nie było lekcji (tylko na rosyjskim kolędowaliśmy po rusku), nawet matematyki. Na trzeciej lekcji było przedstawienie, a później dzielenie się opłatkiem. Nasza klasa w związku z tym, że nie mamy własnej sali, dzieliła się na korytarzu. Nic specjalnego.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 20 gru 2013, 14:55 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
To wy dzisiaj mieliście lekcje, np. język rosyjski? Teraz ja jestem zdziwiony. U mnie jak zawsze jest tylko sama wigilia, zero lekcji i książek, tylko prezenty i dzielenie się opłatkiem, i kolędowanie.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 20 gru 2013, 16:53 |
|
 |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
W tym roku nie bylo wigilijki bo jest koronawirus.
|
Śr, 24 mar 2021, 13:50 |
|
|