|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 20:09
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
 Zadanie 4
Tak więc mamy kolejne zadanie. Jak dla mnie spoko. A więc tu będziemy dyskutować o tym, jakie porobić memy.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 16 mar 2014, 19:05 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Re: Zadanie 4
Właśnie robię screeny różnych śmiesznych momentów z gry, które będzie można wykorzystać do zadania. Jak je skończę na pewno je tu prześlę.
|
N, 16 mar 2014, 19:20 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Pomyślałem, pomyślałem, i mam parę dobrych pomysłów: -Robale z RiSP i podpis: "Spójrz! Ci piraci chcą utopić niewinnego psa! ...Nie uwalniajmy go, lepiej zabierzmy mu tę mapę i zanieśmy do ich kapitana." -Mem z tym pechowym chłopakiem (zapomniałem, jak mu tam było), w miejsce jego twarzy wklejona głowa Kretesa i podpis: "Zostawia makaron na gazie. ...Jest zmuszony przez kilka miesięcy musi się błąkać w czasie i przestrzeni." -Kretes (najlepiej wkurzony) i podpis: "Kategorycznie żądam grafiki 3D! ...Grafika 3D? Kategorycznie odmawiam!" -TKTPM i podpis: "Chce podbić Krainę Czarów. ...Próbuje ją zniszczyć." -Gadający Kamień i podpis: "Naprawdę wam pomogłem? ...Bardzo was przepraszam, naprawdę nie chciałem." -Kornelek i podpis: "Już dziesiąty raz złapałem cię łażącego po mojej supertajnej stacji bojowej. ...Mam nadzieję, że jak znowu cofnę cię o dziesięć minut w przeszłość, to wreszcie zrezygnujesz." I dwa moim zdaniem najlepsze: -Jajo Śmierdzi i podpis: "Supernowoczesna, potężna stacja bojowa, stworzona do podboju galaktyki. ...Na jej pokładzie nie ma ani jednego żołnierza." -Obraz ze Starożytnymi Kretonami i jaskiniowcami z Komnat Starożytnych i podpis: "Jesteśmy zaawansowaną technicznie rasą, a to są prymitywni neandertalczycy. ...Lepiej zróbmy, co karzą, nie mamy żadnych szans w starciu z nimi!"
Co wy na to?
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 16 mar 2014, 19:45 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
|
N, 16 mar 2014, 20:00 |
|
 |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
 |  |  |  | Czarnoksieznik napisał(a): Pomyślałem, pomyślałem, i mam parę dobrych pomysłów: -Robale z RiSP i podpis: "Spójrz! Ci piraci chcą utopić niewinnego psa! ...Nie uwalniajmy go, lepiej zabierzmy mu tę mapę i zanieśmy do ich kapitana." -Mem z tym pechowym chłopakiem (zapomniałem, jak mu tam było), w miejsce jego twarzy wklejona głowa Kretesa i podpis: "Zostawia makaron na gazie. ...Jest zmuszony przez kilka miesięcy musi się błąkać w czasie i przestrzeni." -Kretes (najlepiej wkurzony) i podpis: "Kategorycznie żądam grafiki 3D! ...Grafika 3D? Kategorycznie odmawiam!" -TKTPM i podpis: "Chce podbić Krainę Czarów. ...Próbuje ją zniszczyć." -Gadający Kamień i podpis: "Naprawdę wam pomogłem? ...Bardzo was przepraszam, naprawdę nie chciałem." -Kornelek i podpis: "Już dziesiąty raz złapałem cię łażącego po mojej supertajnej stacji bojowej. ...Mam nadzieję, że jak znowu cofnę cię o dziesięć minut w przeszłość, to wreszcie zrezygnujesz." I dwa moim zdaniem najlepsze: -Jajo Śmierdzi i podpis: "Supernowoczesna, potężna stacja bojowa, stworzona do podboju galaktyki. ...Na jej pokładzie nie ma ani jednego żołnierza." -Obraz ze Starożytnymi Kretonami i jaskiniowcami z Komnat Starożytnych i podpis: "Jesteśmy zaawansowaną technicznie rasą, a to są prymitywni neandertalczycy. ...Lepiej zróbmy, co karzą, nie mamy żadnych szans w starciu z nimi!"
Co wy na to? |  |  |  |  |
Czyli można to wykorzystać?
|
N, 16 mar 2014, 20:22 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Tak,Czarny już o tym wspominał....Ale proponuję żebyś się teraz przyłożył 
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
N, 16 mar 2014, 20:28 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
N, 16 mar 2014, 20:42 |
|
 |
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
Zupełnie nie rozumiem tego mema.. Heee heee. Ale Mątek faktycznie się postarał. 
|
N, 16 mar 2014, 21:09 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
Ten mem nie ma byc śmieszny, chciałem tylko zobaczyć czy wszystko dziala..
|
N, 16 mar 2014, 23:45 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
|
Pn, 17 mar 2014, 14:39 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
|
Pn, 17 mar 2014, 15:45 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Ten napis zasłania prawie cały obrazek. Ale moze być.
|
Pn, 17 mar 2014, 15:52 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Skoro mam oceniać to ocenię. Będę szczery, słabe, w ogóle nie rozumiem humoru tego mema, i co najważniejsze, cały obrazek jest zasłonięty literami. Skoro wychodzisz i już nie będziesz miał czasu możemy wraz z innymi członkami obozu wymyślić za ciebie coś lepszego.
|
Pn, 17 mar 2014, 15:53 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
Jeśli to dozwolone to pozwalam wam zrobić za mnie mema(choć raczej to nie dozwolone  )
|
Pn, 17 mar 2014, 15:56 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Skończyłem już jednego mema.  Małe trochę wyszło... grunt, że jest czytelne. Co wy na to? Mątek - mógłbyś mi załatwić screena z trzecim obrazem z Komnat Starożytnych? (ten ze spotkaniem Kretonów z jaskiniowcami)
|
Pn, 17 mar 2014, 16:35 |
|
|