|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 10:58
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Melfet von Gather
Imię: Melfet von Gahter Rasa: Elf bitewny Profesja: Wojownik Tytaniczny Patron: Wieczny Mrok Ojczysty Wymiar: Wymiar Sprawiedliwości Życiorys: Melfet to bardzo wojowniczy elf pochodzący z Wymiaru Sprawiedliwości (inaczej nazywany Wymiarem Sklepienia). Melfet był za młodu bardzo sumiennym i dobrze wypełniającym obowiązki elfem. Ale gdy siły dobra zabiły jego ojca, z powodu jego "zdrady" ludu, co było nieprawdą. Na swojej drodze życia spotkał siły mroku i przeszedł na nich stronę. Mimo swojej posługi dla Mroka jest towarzyski oraz waleczny. U niego słowo "nuda" czy "przegrana" nie wchodzi w grę. Potrafi tak zawirować, aż jego drużyna, nawet trzyosobowa potrafi pokonać większych od siebie osiłków. Mroczny patronat robi swoje. Bonus: Łuk nowicjusza z dwunastoma strzałami
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 21 cze 2014, 21:13 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
 Re: Melfet von Gather
Level: 0 Exp: 20/25
Statystyki bez modyfikatorów (bonusy rasy, umiejętności i profesji):
Atak: 1 Obrona: 1,1 Wiedza: 0 Fechtunek: 3 Spryt: 35% Życie: 75 Mana: 10 Regeneracja: 1
Posiadane punkty statystyk: 0
Umiejętności wliczone w statystyki: Brak
Inne bonusy: +0,1 do Ataku przy korzystaniu z broni do walki wręcz (prócz noża, sztyletu i ostrza skrytobójcy) +0,2 do Ataku przy broniach dystansowych
Ulepszenia drzewka umiejętności Bohater: 0|1|2|3|4 Rycerz: 0|1|2|3|4 Pancernik: 0|1|2|3|4 Tarczownik: 0|1|2|3|4
Posiadane punkty umiejętności: 0
Gildie, grupy, tytuły, rangi Słuchacze Mroku (nowicjusz) Gildia Wojowników (nowicjusz)
Zdobyte osiągnięcia Brak
Statystyki z ekwipunkiem (zbroją, szatą, bronią itd) Atak: 1,2 Obrona: 1,1 Wiedza: 0 Fechtunek: 3 Spryt: 35% Życie: 75 Mana: 10 Regeneracja: 1
Używany rynsztunek: brak Punkty ochrony: 0 Używana broń: Łuk nowicjusza (siła ciosu wspomożona Atakiem: 42)
Ekwipunek (4/20) Łuk nowicjusza [w użyciu] Strzała (11) Siarka Kości (4) 34C
Księga czarów Skóra kameleona -------------------------------------------------------------------- Linia questów Władcy Rzeczywistości:
Linia questów Gildii Wojowników: Zadziwiający Melfet i jego eksterminowane gryzonie (zakończony) Eskorta dla Araba (trwa)
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
N, 22 cze 2014, 20:43 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 11 lip 2014, 18:12 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
|
N, 13 lip 2014, 15:10 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
|
Wt, 15 lip 2014, 18:36 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|