Eliot pośpiesznie wybiegł za drzwi. Postanowił się pospiesznie rozejrzeć. Poza tym był również gotowy na wykorzystanie drzwi w swojej obronie jak i ataku, jeżeli nadejdzie taka potrzeba.
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
b) Po tej jakże straszliwej akcji Dagetysh postanowił po prostu poprosić Suczkę o pomoc. W końcu sam może sobie nie poradzić z tym płomiennym stworem, a każda pomoc w walce jest przydatna. W dwójkę jest zawsze raźniej, a później po ewentualnym pokonaniu tego potwora można się skonfrontować między sobą i powalczyć na śmierć i życie, zwłaszcza, że teraz też można nazwać to walką na śmierć i życie. - A raz kogutowi śmierć! - krzyknął Kibhar. - Najwyżej pójdę do Nieba, raz się żyje.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Pn, 21 lip 2014, 18:49
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
Re: Land Of Immortals - Rozgrywka
c) Oloktor postanowił otworzyć ale też nie otworzyć drzwi. Ale też otworzyć. Czyli że otworzyć.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Pn, 21 lip 2014, 18:52
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
B) Ridlak może i był całkiem porąbany, ale pod pewnymi praktycznymi względami był bardzo rozsądnym kretem. Zawsze wolał się upewnić, że jego wrogowie naprawdę są zupełnie martwi i nie stanowią zagrożenia, ale przy obecnym obrocie spraw mordowanie ich przestało być aż tak absolutną gwarancją bezpieczeństwa. -Panie Lucjanie, małe pytanko... Jeśli moi wrogowie byli bardzo, bardzo niegrzeczni... na przykład jak Toilet Monster lub Stary Dziad... to trafiają do Piekła, prawda? Znaczy, tutaj? Znaczy, nie chciałbym kusić losu, rozumie pan, ale chyba istnieje możliwość, że znów mnie zaatakują, prawda? A może już byli martwi, a ja zabiłem ich ponownie i, eee... roztrzaskałem ich dusze czy cuś? Wydawali mi się po prostu martwi, a nie podwójnie martwi, pytam tak dla pewności.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Wt, 22 lip 2014, 18:47
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Spojrzawszy z wyrzutem na najciemniejsze zakątki niebytu, gdzieś w stronę nieistniejącej już kasy, postanowilem zrobić użytek z pełnego mistycznej mięsnej energii schabowego, używając go oczywiście jako broni.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Bohater postanawia sprawdzić gdzie zaprowadzi go pływający po wodzie fotel. Wykorzystując sytuacje zaczyna wcinać popcorn od strażnika zaświatów. Układając się wygodnie na fotelu kogut wpada do wody. Nie obeszło się oczywiście bez przekleństw i innych takich, no, bo w końcu kogut zmoczył swą ulubioną koszulę, zarówno jak i czapkę.
Ostatnio edytowano Pt, 25 lip 2014, 15:57 przez Matek, łącznie edytowano 1 raz
Pt, 25 lip 2014, 15:34
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3
a) Co miały znaczyć te kwiaty? - pomyślał Oloktor nieco przerażony. -Ostatnie pożegnanie...zaraz! Takie kwiaty daje się na pogrzebach! Czyżby ktoś chciał mnie... - tego ostatniego słowa nie dopuścił do myśli. Oloktor upewniając się, że może w każdej chwili wyciągnąć swój kostur, nieco zdenerwowany otworzył drzwi, uspokajając się słowami "Spokojnie, to na pewno nic takiego".
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Ż. Art użył przeciwko marchewie kwiatków... hm... rzucając nimi w nią. Tyle mu pozostało. Żarówka pasowała do następnego wroga... - pomyślał - Chyba już wiem jak można było go "pokonać żarówką"... Wróg będzie się czaił w ciemności... No nic. Skupmy się na Marchewie.
Ostatnio edytowano Pt, 25 lip 2014, 15:55 przez Z. Art, łącznie edytowano 1 raz
Pt, 25 lip 2014, 15:47
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Dagetysh po skończonej walce był bardzo wyczerpany i zmęczony. Ale jednak wykrztusił w sobie resztkę sił i zauważywszy wodę, zaczął skakać. Po rozmyśleniach jednak udało mu się dojść do wniosku, iż musi wybrać ostatnią broń, jaką była flaga Azerbejdżanu. - Czy to pomoże? - pomyślał Kibhar, ale jednak tylko to mu zostało. Nie zastanawiając się długo, kogut chwycił flagę i skacząc po tych jeszcze niezatopionych meblach zaczął szukać wyjścia, a w razie czego tą flagą walczyć.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości