_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- No przecież sam pan kazał ubić stwora to ubiłem. Reklamacji nie przyjmuje. Jeśli miałem przegrać to trzeba było to zaznaczyć w treści zlecenia. A teraz przepraszam, albo dostanę nagrodę, albo będzie nieprzyjemnie a potem i tak sobie coś od ciebie wezmę - Von Kartoffel cofnął się i wyciągnął klamkę w jednym płynnym ruchu. Skoro pokonał jego potwora to czemu by nie miał dać rady twórcy.
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Von Kartoffel wzruszył ramionami. Nie było w sumie sensu się kłócić. Tak czy siak questa ukończył, expa zdobył, lecz miał ochotę na więcej. Wrócił myślami do ogłoszeń z ratusza i zdecydował się udać do zleceniodawcy ogłoszenia związanego z teatrem: "Aktor pilnie poszukiwany! Teatr “Le Contre” zatrudni na jeden występ mężczyznę dowolnej rasy. Znajomość podstaw szermierki wymagana. Zdolności akrobatyczne mile widziane."
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Cz, 5 kwi 2018, 11:25
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Cesarskie RPG - Rozdział I: Zew Gasheine
Kitsune warknął gniewnie. Z chęcią skręciłby łeb bestii, ale nie miał na to czasu. Zdecydował się dalej iść w kierunku zachodnim.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ! Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości