| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 22:20 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| ManiacComics3445 Norman 
   |   Re: City of SeCrets 3No tak szczerze, ja też ci życzę by projekt ci się udał...(sumie nie spojrzałem okiem na postacie), ale przyznam że projekt bardzo fajny że chciałbym by był w formie fizycznej...kto wie, może ci się uda...a tak BTW fajny projekt i czekam aż w końcu na premierę, bo wiesz...i nie zapomnij też o moich referencach...Chciałbym by było jakieś nawiązanie do Evangelionie, możesz takie mi skołować, jak nie oglądałeś to ci pomogę. _________________
 Oglądać Diebustera

|  
			| Wt, 23 mar 2021, 13:00 | 

|  
		|  |  
			| Hurricane Roz-krecony 
   |   Re: City of SeCrets 3Ja napiszę krótką opinię tym razem.   Według mnie to będzie ciekawy projekt, żeby w coś takiego zagrać, ponieważ to jest fanowski projekt, a fanowskie projekty zawsze mnie ciekawią i mam nadzieję, że CoS3 będzie za jakiś czas  _________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia." 

|  
			| Wt, 23 mar 2021, 18:21 | 

|  
		|  |  
			| Hurricane Roz-krecony 
   |   Re: City of SeCrets 3I czy coś wiadomo na temat tego projektu? Bo nie ma żadnych informacji od kilku tygodni, więc się pytam, czy ten projekt nie umarł. _________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia." 

|  
			| N, 11 kwi 2021, 13:18 | 

|  
		|  |  
			| Newt Salamander Starszy Norman 
   |   Re: City of SeCrets 3Projekt jak najbardziej żyje    Abyście myśleli  wiedzieli, że coś z tym robię, to w postaciach macie zmienioną postać Kretonapodziemnego. https://drive.google.com/folderview?id= ... z03VdxzMVh Mam też przemyślenia dotyczące muzyki. Oto spis soundtracków które bym wprowadził (tylko te ze starszych gier) : Menu: lupa menu Podwórko: teleportki Pocopane: 4 główne OSTy z Pocopane, ruch oporu,  Londyn: Paryż Indie: Indie Etap tajemniczy: różne Zalas: Bobror, nurkowanie Pradżungla: Masajaje, komnata b Przyszłość: intro (RiWC), przyszłość Qǐzhòngjī: pagórki, komnata b, zaginiony ląd Minigierki: różne To narazie tyle. Miłej majówki  _________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę . Serdecznie dziękuję i polecam 

|  
			| So, 1 maja 2021, 07:15 | 

|  
		|  |  
			| kretonpodziemny Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 0
   |   Re: City of SeCrets 3A cóż to za przystojny Kreton?    Moim zdaniem pomysł z soundtrackami ze starszych gier jest nietrafiony. To powinien być mod, a nie część gry, ponieważ każda część powinna mieć swój własny soundtrack, najlepiej pana Brosza i tylko z powodu uwarunkowań historycznych dopuszczam w remasterach RiSP i RiMS wybór między soundtrackami. Sądzę, że naprawdę nie warto wypuszczać takich pomysłów w stylu: "co by było z innym soundtrackiem" jako normalne ustawienia. Również uważam, że wybór pomiędzy 2D a 3D nie ma sensu i trzeba po prostu dostosować tę grafikę do gatunku gry (jeśli świat ma być otwarty, to 3D może być faktycznie lepsze) - zrobić ją porządnie, zamiast się rozdrabniać.  Również życzę miłej majówki._________________
 Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
 Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.

|  
			| So, 1 maja 2021, 07:42 | 

|  
		|  |  
			| Kaczor Dziennikarski Norman 
 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
   |   Re: City of SeCrets 3No, prawda, nowy wspaniały Kreton bardzo ładnie się prezentuje, trochę taki szelmowski ma ten uśmieszek, lekko hansolowski vibe. Swoją drogą, to co on trzyma pod pachą (i trzymał zdaje się również w wersji pomnikowej, szkoda, że zniknęła) to jakieś działo? Czy kretonpodziemny to członek jakiejś kosmicznej policji?
 Jeśli zaś chodzi o muzykę, to w tym, co mówi kretonpodziemny jest trochę racji, rzeczywiście to trochę dziwny feature gry, dodawanie nieoryginalnej muzyki. Ale podoba mi się samo przypisywanie nowym lokacjom kawałków z poprzednich gier, bo daje to pewną zapowiedź tego, jaki nastrój będzie w tych miejscach panował, i nakierunkowuje też trochę na to, w jakim stylu miałoby być utrzymane brzmienie utworów OSTu. Także wpis mimo wszystko uważam za ciekawy.

Miłej majówki po raz trzeci, sprzedane.
 _________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny  

|  
			| So, 1 maja 2021, 14:51 | 

|  
		|  |  
			| Hurricane Roz-krecony 
   |   Re: City of SeCrets 3Szkoda, że to dopiero teraz czytam, ale zapowiada się na fantastyczną fanowską grę.  _________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia." 

|  
			| Pn, 3 maja 2021, 19:59 | 

|  
		|  |  
			| Hurricane Roz-krecony 
   |   Re: City of SeCrets 3I jak z tym projektem? Nadal żyje? _________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia." 

|  
			| Cz, 27 maja 2021, 15:46 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach