|
|
Teraz jest Pt, 2 maja 2025, 05:45
|
Userzy Forum PR (i nie tylko) jako...
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
 Re: Userzy Forum PR (i nie tylko) jako...
@Ilinca2000 Tak, to chyba odpowiedni temat do takich przyporządkowań - zwłaszcza, że to od przyporządkowywania postaciom z PR rodzajów magii temat się zaczął. Bardzo dobre dopasowanie, tylko Waldi moim zdaniem Ravenclaw (ku temu się skłaniam) lub Slytherin (tę wersję pewnie wolą zwolennicy teorii, że to on mąci), a na pewno nie Hufflepuff. Właściwie Burektor mógłby być z Hufflepuff - mało robi, za to dużo gada o jedzeniu (tak, wiem, że te hasła do furty to nawiązanie do haseł Dumbledoora z Gryffindoru, ale bez kontekstu pasuje to do charakteru innego domu). Al Chomik pewnie też byłby w Hufflepuffie, a Ali Baba Jaga w Slytherinie. W końcu nie każdy absolwent Hogwartu musiał potem zasiadać w jakichś wysokich radach.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 29 maja 2022, 09:02 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Członkowie Sekty jako postaci z Kung Fu Panda
Winicjusz - Po Don Basilo - Mistrz Oogway Kaczor Dziennikarski - Mistrz Shifu Burak Chrumburak - Tygrysica Newt Salamander - Żuraw Kretonpodziemny - Modliszka Hurricane - Małpa Szynkacz - Żmija PKD - Tai Lung XC - Kai
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Wt, 7 cze 2022, 18:11 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Członkowie fandomu PRD jako postaci z Gothica: Newt Salamander - Lee Kretonpodziemny - Gorn Laura - Gomez Lien - Kruk Kaczor Dziennikarski - Diego Burak Chrumburak - Milten Picuś - Y'Berion Doktor - Cor Calom Szynkacz - Cor Angar Don Basilo - Lester XC - Wrzód Dove - Saturas Winicjusz - Snaf
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pt, 18 lis 2022, 16:08 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 230 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
To przyporządkowanie jest piękne i idealne  tylko ja bym zamienił Doktora i Picusia, bo ten pierwszy był jednak zawsze takim "starszym", no i nie wiem, tak jakoś bardziej mi pasuje. Podoba mi się w ogóle podzielenie takich jakby "frakcji" na różne obozy, jest to perfekcyjne, naprawdę.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
|
So, 19 lis 2022, 22:15 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Picuś wydawał się tym "normalniejszym" więc go dałem na Y'beriona który sam w sobie nie był nam wrogi Siebie dałem na Miltena na podstawie tego jak wszedłem na Discorda aby dowiedzieć się że zostałem zbanowany, co było podobne do tego jak wygnano go z Starego Obozu A frakcje to prawda: RD to Stary Obóz, PRD Nowy, a świry to Świry z Sekty Poza XC, bo on mógł być tylko jedną osobą
|
N, 20 lis 2022, 20:08 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Postaci z gry Syberia jako członkowie Fandomu PR: Kate Walker - Kaczor Dziennikarski Oskar - Kretonpodziemny Hans Voralberg - Dove Anna Voralberg - Tori
Rektorzy - Newt Salamander, Hurricane, Oisker Profesor Pons - Kret Kretes Records Kapitan Malatesta - Artur
Sergiej Borodine - Don Basilo Borys Tczarov - Burak Chrumburak
|
Pt, 9 gru 2022, 21:33 |
|
 |
Doktor
Się Odezwał
|
~~~~~~
Ostatnio edytowano N, 23 cze 2024, 21:48 przez Doktor, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 8 lut 2023, 19:57 |
|
 |
Dariareksio
Stawia Opór
|
userzy reksio jako modlitwy: Pan Kreton Dykta 10 - Ojcze nasz Kasia - Zdrowaś maryjo Daria - Wierzę w boga Kaczor - Modlitwa o błogosławieństwo w nauce Szynkacz - Wspomagaj nas w walce kretonpodziemny - Codzienna modlitwa o pokój Winicjusz - Aniele boży, stróżu mój Art00r - Papież Franciszek - Modlitwa pięciu palców Burak Chrumburak - Modlitwa za satanistów Gustaw Rapier - Litania do św. Józefa
_________________ Tylko Kaganowicz!
|
Śr, 8 lut 2023, 20:06 |
|
|