| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 12:07 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| skiper-reksio Bywalec Nory 
   |   Kiedy epizod drugi?Przeszedłem pierwszy i czekam na następny. 

|  
			| So, 20 lip 2013, 11:18 | 

|  
		|  |  
			| Kacper98 Forumowy Artysta 
 Naklejki: 6
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Nikt jeszcze dokładnie nie wie, kiedy powstanie drugi epizod. _________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.   

|  
			| So, 20 lip 2013, 11:23 | 

|  
		|  |  
			| Kretes102 Poznaniak Nieszczelny 
 Naklejki: 17
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Tak właściwie, ciekawe czy drugi epizod powstanie przed końcem tego roku. Ale jak widać, nikt nie wie i nikt nic nie mówi, kiedy powstanie kolejny epizod. _________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS]  - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście   

|  
			| So, 20 lip 2013, 11:46 | 

|  
		|  |  
			| Adam.M Doradca Budowlańców 
 Naklejki: 2
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Podobno drugi epizod będzie jeszcze w tym roku... Będzie nawet szybciej niż się spodziewacie... Podobno  

|  
			| Pt, 26 lip 2013, 08:21 | 

|  
		|  |  
			| kret2 Bywalec Nory 
 Naklejki: 0
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Czy epizod 2 wyjdzie jeszcze w tym roku przed świetami?  

|  
			| Wt, 3 gru 2013, 14:21 | 

|  
		|  |  
			| Matek Pod-ziemniak 
 Naklejki: 10
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Pan Adam powiedział już coś na ten temat. Ma podobno wyjść jeszcze w tym roku, ale nie są jeszcze tego do końca pewni. Na pewno wkrótce pan Adam pojawi się na forum i powie coś na ten temat. 

|  
			| Wt, 3 gru 2013, 15:11 | 

|  
		|  |  
			| opipiter11 Roz-krecony 
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Szkoda ,że tak długo trzeba czekać ,ale mam nadzieję ,że drugi epizod pojawi się już niebawem. 

|  
			| Wt, 7 sty 2014, 21:49 | 

|  
		|  |  
			| kret2 Bywalec Nory 
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Czy epizod 2 wyjdzie przed Wielkanocą i czy będzie w nim reksio    Czy po wyjściu wszystkich epizodów  gra będzie dostępna na PC  

|  
			| Wt, 4 mar 2014, 17:54 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Witajcie moi drodzy, dawno mnie nie było z prostej przyczyny, wciąż niestety nie mam wam nic do zakomunikowania w temacie kiedy będzie / czy będzie / co dalej, z serią City of Secrets. Jak tylko coś się zmieni, pierwsi się o tym dowiecie. Pozdrawiam! 

|  
			| Śr, 9 kwi 2014, 13:00 | 

|  
		|  |  
			| Matek Pod-ziemniak 
 Naklejki: 10
   |   Re: Kiedy epizod drugi?No cóż, wielka szkoda. Widząc, że pan napisał coś w tym temacie sądziłem, że wiadomo już coś na ten temat, ale no szkoda. Mam nadzieje, że inny temat do poinformowania nas szybko się pojawi. Pozdrawiam. 

|  
			| Śr, 9 kwi 2014, 13:09 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Ja również, niestety kwestia przyszłości serii nie leży w moich rękach.

|  
			| Cz, 10 kwi 2014, 10:39 | 

|  
		|  |  
			| Lobon Bardzo Stary Norman 
   |   Re: Kiedy epizod drugi?To co od pana zależy? Niestety,ale obecna sytuacja wygląda w ten sposób,że druga część drugiej części CoS2(tak wiem skomplikowane,ale to nie ja do tego doprowadziłem...    ) może w ogó le nie ujrzeć światła dziennego. Miała być jeszcze w zeszłym roku.. Smutne,ale prawdziwe. Proszę mi powiedzieć-jest przynajmniej wersja Polska? Niestety,ale nie mam już nic do dodania..._________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.  Vamos!Na zawsze! 

Ostatnio edytowano So, 19 kwi 2014, 19:19 przez Kacper98, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| Cz, 10 kwi 2014, 14:06 | 

|  
		|  |  
			| Autor8 Lord Protektor 
 Naklejki: 100
   |   Re: Kiedy epizod drugi?No cóż, rozumiemy, że to nie od pana zależy. Wszystko zależy od tych "na górze". No cóż, zdajemy sobie zdanie z tego jak ciężko się robi przygodówkę, zwłaszcza na wiele platform (jeśli w ogóle będzie wydana na Pecety). Aż mi się skojarzyła ta cała petycja w sprawie Reksia i Kapitana Nemo ( viewtopic.php?p=14046#p14046  ). Cóż, trzymamy kciuki i czekamy na oficjalną premierę drugiego epizodu. Pozdrawiamy.

|  
			| Cz, 10 kwi 2014, 15:26 | 

|  
		|  |  
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Wszystko, poza finansowaniem projektu, tego nie przeskoczę   Mogę tylko powiedzieć, że wszyscy w firmie lubimy Kretesa ( nawet Ci na górze    ) i brakuje nam jego przygód. Dostajemy sporo listów od fanów z całego świata, takie rzeczy wbrew pozorom dają nam wiele do myślenia. Sądzę, że za jakiś czas coś się wydarzy, coś większego niż tylko ep2.

|  
			| Wt, 15 kwi 2014, 08:28 | 

|  
		|  |  
			| kret2 Bywalec Nory 
   |   Re: Kiedy epizod drugi?Czy drugi epizod w ogóle wyjdzie. Na jakich platformach będzie dostępny? Myślę ,że w najbliższym czasie pan Adam M. się odezwie. Sądzę ,że są jakieś problemy ,bo produkcja się opóźnia. 

|  
			| Pn, 1 wrz 2014, 16:19 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach