Re: Śmieszne, fajne, ciekawe screeny(Dla niektórych SPOILERY
kretonpodziemny napisał(a):
A jak się robi takie screeny?
W górze klawiatury powinien znajdować się przycisk ,,Print Scrn'', przyciskasz go wtedy gdy chcesz zrobić screena. Potem wklejasz do jakiegoś programu np. Painta i zapisujesz. Istnieje także wiele programów do robienia screenów...
Śr, 21 sie 2013, 16:14
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Co do robienia skreenów to możesz je robić programem do nagrywania filmów np. HC3
Oto moje.
Spoiler:
To Molly w kuchni: To Reksio i Czarodzieje w RiKWA: To Menu gry: To screen na końcu RiKN w RiKWA, jak wszystko przejdziemy: I Outro:
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość