|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:16
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Europejska Stolica Kultury-ESK
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Europejska Stolica Kultury-ESK
W tym temacie rozmawiamy o tej nominacji. Mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć. Wygra miasto z Polski i Hiszpanii. Z Polski do finału przeszły Warszawa, Katowice, Lublin, Gdańsk i Wrocław(?). Wyniki poznamy 21 czerwca br. I przy okazji:
* Czy mieszkacie w mieście, które jest w finale? * Jak wasze miasto się w to angażuje? * Czy myślicie, że wasze miasto zasługuje na I miejsce?
Ja mieszkam w Lublinie. Angażowanie... hmm... Noc Kultury, przed Ratuszem stoi wielka klepsydra. Codziennie, w południe, do 21 czerwca jest zrzucana jedna kula. Odmierza czas. Myślę, że Lublin ma spore szanse.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 8 cze 2011, 18:21 |
|
|
KubaLdo
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 12 lut 2009, 13:53 Posty: 67 Lokalizacja: się wzieła piłka nożna?
|
Re: Europejska Stolica Kultury-ESK
Popatrz na sondarze... Wygrają moje Katowice
_________________The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10.
|
So, 18 cze 2011, 19:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|