Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: Maskotki serca i rozumu.
Ja dostałem od rodziców na Dzień Dziecka. Zawsze marzyłem o nich.
Lubię te dwie sympatyczne postacie, reklamują to co najważniejsze TP Moja mama pracuje w tej firmie. Może właśnie dlatego lubię te postaci.
off-top: @serce i rozum: Wnoś do swoich wypowiedzi trochę więcej. Wiem, że jesteś początkujący, ale na naszym forum nie lubimy użytkowników, którzy piszą posty zawierające tylko kilka słów.
So, 23 lip 2011, 12:17
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Traktor napisał(a):
Treść Spamerska.
Twoja też. @topic: Ja lubie, ale nie mam.
Przepraszam - ale Spidi celowo pominął pokolorowanie "Treść Spamerska" na swój kolor - to Spidi to napisał - nie Traktor - Bot
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pt, 29 lip 2011, 12:37
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Ja ich nie lubię wyglądają ohydnie P ale te na reklamie są całkiem całkiem ;PP
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości