|
|
Teraz jest Pt, 20 cze 2025, 23:48
|
Wielki Avatarowy Turniej AdamaMaga!
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
 Re: Wielki Avatarowy Turniej AdamaMaga!
Runda 2: Różdżkarstwo
W tej rundzie zadanie polega na znalezieniu na forum, lub na Reksiopedii avatara o którego chodzi w tym fragmencie: Reksio wszedł do wielkiego pomieszczenia w którym bladawo świeciła lampka zaczepiona u sufitu. Nie był to jednak Reksio, którego wszyscy znali z gier Przygodowych. Był to super reksio. W pomieszczeniu do którego wszedł stało dużo półek z opakowaniami, w których były różdżki, a na jego końcu stało biurko za którym siedział kot. Właśnie ten co zrobił jego różdżkę. - Witaj Wać panie! Mam problem z mą różdżką.- powiedział super reksio - Daj że ją, pokarz.- powiedział kot siedzący za biurkiem i a Reksio zaraz podał różdżkę. - Wygląda normalnie i jak świeżo zrobiona. Chyba że...- powiedział kot po obejrzeniu różdżki. - Chyba, że co?- wypytywał super reksio. - Twoja różdżka ma różdżkę bliźniaczkę. Wykonałem ją dla jednego takiego kowboja lecz słuch o nim zaginą. Znajdź go a będziemy wiedzieć co nie tak z twoją różdżką.- dokończył wypowiedź kot i wskazał na mapę świata...
Lecz wy wiecie dość dużo aby zlokalizować tego avatara. Wyślijcie mi go na PW. Czas do 30.04.2011 do 19 h. PS. Rdusiu25 ty nie przedostałeś się do drugiej rundy
Cz, 28 kwi 2011, 15:21 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Nie będę miał za bardzo czasu w następnych dniach, więc muszę się wypisać z konkursu. Nawet gdybym miał, to bym chyba i tak nic nie znalazł, przyznaję, zadanie wygląda na trudne, a ja niczego takiego nie pamiętam. 
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Cz, 28 kwi 2011, 16:18 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Przedłużam daję czas do poniedziałku do 20:00
Cz, 28 kwi 2011, 16:56 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Przepraszam za post pod rząd, ale muszę coś oznajmić. W takich rundach nie trzeba brać udziału, gdyż dają najwyżej ze 6 punktów i są dla odmiany od tworzenia avatarów za które można dostać 50 punktów a nawet więcej. Wyniki będą jutro.
Pn, 2 maja 2011, 08:54 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Przepraszam za post pod rząd. Zerujemy wyniki poprzedniej rundy, dopiero od tej na serio będziemy je zbierać. Oto tajemniczy avatar: http://img442.imageshack.us/img442/8254/wulmar.gifWyniki: Sergio- 5 punktów donat98- 5 punktów Frog98- 5 punktów Dadi- 5 punktów Reszta na razie po 0. Proszę się tym jednak nie przejmować. Jutro kolejna runda. Runda 3: Kwestia gustu Teraz waszym zadaniem będzie dobrać odpowiedni avatar do nicku. Nie trzeba przerabiać, dodawać wystarczą te z galerii. Każdy z was dostanie przypadkowy nick: Nieznany: kotlet Sergio: burmistrz Frog98: amor donat98: profesor Traktor: wielkie zło harkokokonem: żakiet Patra: dzikus Dadi: skupiony Nicki są naprawdę przypadkowe. Czas do 16 maja (jadę na zieloną szkołę). Odpowiedzi w temacie.
Cz, 5 maja 2011, 16:00 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
 boję się go
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 6 maja 2011, 14:36 |
|
 |
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł  )
|
Pt, 6 maja 2011, 14:55 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Amor kojarzy mi się z miłością, a to postać, która najbardziej kojarzy mi się z tym samym: 
|
Pt, 6 maja 2011, 15:13 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
NIE TRZEBA, ale można? Ale i tak go wstawiam.  Przypomina mi właśnie profesora... Profesora-psychologa.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 6 maja 2011, 20:07 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Kotlet... He. Proste. Tylko jedna osoba mi się z tym kojarzy.  No co? Niby z czego się robi kotlety? 
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
So, 7 maja 2011, 17:28 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 7 maja 2011, 20:33 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Najnowsza nowina: http://adammag.cba.pl/avatary/turniej.htmlGaleria jak się patrzy.Edit: Będę oceniał: - czy ogólnie pasuje avatar do nicku - śmieszność Za oba fakty 5 punktów.
So, 14 maja 2011, 16:04 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Traktor- 10 punktów Patra- 8 punktów Frog98- 8 punktów donat98- 7 punktów nieznany- 10 punktów Dadi- 9 punktów
W sumie: Nieznany: 10 punktów Sergio: 5 punktów Frog98: 13 punkt donat98: 12 punktów Traktor: 10 punkty harkokokonem: 0 punkt Patra: 8 punkty Dadi: 14 punkty
Jutro kolejna runda.
Pn, 16 maja 2011, 13:31 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
|
Z powodu, że jutro jadę do dentysty dzisiaj ogłoszę na czym polegać będzie runda 4. Runda 4: Przeciwności losu i nie tylko! Waszym zadaniem jest przeciwnie do rundy 3, dobrać nick do avatara. Kilka słów ode mnie:  Spójrzcie na ten avatar. Normalny, szary i bez poczucia humoru użytkownik nazwał by to Bulb. Waszym zadaniem jest właśnie wymyślić nazwę z poczuciem humoru i dopasowaniem, ale i z nutą nieprawdy A oto lista avatarów dla każdego: Nieznany:  Sergio: Frog98:  donat98:  Traktor:  harkokokonem:  Patra:  Dadi:  Czas do 22 maja 2011 roku do godziny 23:00. Wyniki 23.05.2011.
Pn, 16 maja 2011, 19:19 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Mam świetny pomysł. Miszczu umysłu.
|
Pn, 16 maja 2011, 20:57 |
|
|