|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:58
|
Autor |
Wiadomość |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: Po jutrze szkoła!!!!!
No to ja też coś napisze bo dawno nie pisałem. Polski: Pani jest także naszą wychowawczynią, bardzo mnie lubi. Nie wiem czemu. Może dlatego że jestem przewodniczącym. W-F: Ta pani jest fajna tylko że nawet jak ktoś ci podbije oko to nic z tego nie robi. Angol:pani która nas uczy od 1 klasy jak zawsze wesoła. Ni8emiec: raz w tygodniu...niestety. On jest fajny bo ja jestem w ostatniej ławce i gadamy ile nam sie chce a zawsze dostaje plusa. Infa: ekstra tylko dostalem minusa... Religia: tam sie gada ile chce jest dobrze bo siedzimy w 3 w ławce. Matma: średnio. Przyroda: nudziara... I to tyle. A jeszcze chodze do 4 klasy a dokładnie c.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 26 wrz 2011, 18:41 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Re: Po jutrze szkoła!!!!!
polski uwielbiam, bo teraz uczy mnie moja znajoma pani co prowadzi ciekawe lekcje chodzę do 5 b
|
Wt, 27 wrz 2011, 18:58 |
|
|