Naklejki: 0
Re: [zabawa] Mów prawdę.
Tak ale
Spoiler:
No wiadomo pozory mylą.Zresztą sam jestem ciekaw czy Autodestruction wygra czy Ramzes .
Czy myślisz że ktoś na forum Reksia pokonałby slendermola bez pomocy Pana Potwora i Destructora?
Pn, 18 lis 2013, 19:15
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
Re: [zabawa] Mów prawdę.
No, gdyby wcześniej powstał Autodestruction, to bym go wziął wezwał i byśmy pokonali w epickim stylu tego żałosnego kreta bez twarzy. A gdyby nie powstał - koniec.
Chciałeś kiedyś podstawić komuś bombę, bo odmówił postawienia (w sensie: zapłacenia za ciebie) ci frytek?
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Lubisz, kiedy nagle na maskę samochodu Twojego ojca, spada Twój znajomy z obozu, dosiadający czarnego witającego się pegaza, mówiąc, że macie misję do wykonania?
Czy sądzisz, że Kretes nie powinien nigdy zdejmować gogli, bo pokazuje to jego nieprawdziwą postać i niszczy element zagadki wzmacniany narracją "W komnacie było ciemno, więc dopiero po chwili oczy i gogle naszych bohaterów przyzwyczaiły się do ciemności(...)"?
Lubisz sytuację, kiedy przychodzisz na dzień otwarty twojej nowej szkoły i nagle atakują Cię cheerleaderki, które okazały się być wampirami mającymi misję Cię zniszczyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości