|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:29
|
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
RPG Reksio i zbuntowany Kuran
Autor |
Wiadomość |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: RPG Reksio i zbuntowany Kuran
Musze sobie to zapisać.xD
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 5 lip 2011, 17:02 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
-Dziękuję że pan mi otworzył -mówię- Witaj Żabbo...przychodzę tu bowiem chcę się zapytać czy wiesz coś o buncie na Kuranie?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 5 lip 2011, 17:17 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Erm...
Niestety możłiwe, że mogę opuścić RPG. Powodem jest wyjazd (dzisiaj), a wracam dopiero 23. Więc logiczne, że raczej bym tego nie nadrobił. Więc żegnam! Aha, miłych wakacji!
P.S. Możliwe, że wejdę, ale szanse są znikome...
|
Śr, 6 lip 2011, 16:49 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
lobon: Uciekłeś na plantację lebiodki. Spodziewany atak nie nadszedł. Ale najdziwniejsze było to, że Diesel się skurczył do normalnych rozmiarów! Czyli lebiodka nie daje trwałych efektów. Co robisz? a)Idziesz do miasteczka i odlatujesz b)Idziesz do miasteczka i rozglądasz się c)Bierzesz lebiodkę
Rilana: Lecisz w nieznane. Przed tobą widzisz 2 planety: jedną w całości fioletową i drugą zieloną poprzedzielaną licznymi niebieskimi kreskami. Gdzie lecisz? a)Na fioletową b)Na zieloną c)Do Układu Kurana
Hopper: Otworzył ci strażnik -Czego? - powiedział Co mówisz? a)Chcę porozmawiać z Żabbą b)Chcę pozwiedzać c)Nic nie mówię. Idę z tond.
Kacper98: No jasne, że wiem. Ale nie mogę ci powiedzieć, gdyż gdzieś zapodziałem kartkę, na której zapisywałem podejrzenia. Ostatni raz widziałem ją w koszarach. -A czy mogę wejść do koszar? - zapytałeś nastawiony na odpowiedź ,,Tak" -Nie. Nie jesteś żołnierzem. -Jak to nie?! Wczoraj walczyłem nawet po naszej stronie. -Tak. Ale walczyłeś jako ochotnik. Żeby stać się prawdziwym żołnierzem musisz przejść trening. Czy chcesz przejść trening? a)tak b)nie
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Cz, 7 lip 2011, 17:51 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Nie, dziękuję nie mam zbytnio czasu ! Więc postanawiam lecieć na Indor !
|
Cz, 7 lip 2011, 18:03 |
|
|
Rilana
Norman
|
b. :3
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Cz, 7 lip 2011, 20:59 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
A.Chcę porozmawiać z Żabbą.
_________________Madness?This is Sparta!
|
Pt, 8 lip 2011, 06:58 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Kacper98: Wylądowałeś na Indorze, który był teraz otoczony murem. Przy bramie stali strażnicy. -Proszę okazać dokument - powiedział jeden Wyjąłeś pierwszą z brzegu karteczkę z twoim imieniem, nazwiskiem i zdjęciem. -Ochotnik armii Kurakisu. - przeczytał drugi ze strażników - Musimy go zlikwidować. Choć Jurek, bierzemy go! WALKA: Ty vs strażnicy (2) Twoje współczynniki: Walka:7 Podstęp:5 Razem:12Współczynniki wroga: Podstęp:4 Walka:7 Razem:11Przebieg: Udało się ciebie zaskoczyć! Twoje współczynniki na tę walkę obniżają się o -2! Używasz tarczy! wrogie współczynniki spadają o -1. Używasz pazura Kornelka! Twoje współczynniki wzrastają o +2. Wróg używa miecza świetlnego! Wrogie współczynniki wzrastają o 2! Wynik:Remis! Tarcza zostaje uszkodzona. Możesz wejść do miasta.Wchodzisz do miasta. Przed twoimi oczami ukazał się piękny widok. Dokąd idziesz? a)do wieży z łucznikami b)do sklepów, zakładów i fabryk c)do komendy straży d)podchodzę bliżej Hopper: Jesteś w sali tronowej z Żabbą. Czego! - powiedział władca Co odpowiesz? ~sam zdecyduj Rilana: Próbujesz wylądować. Niestety nie możesz, gdyż całą planetę porastają drzewa. Co robisz? a)lecisz na fioletową planetę b)lecisz do Układu Kurana
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 8 lip 2011, 15:31 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
Chcę przystąpić do wojska i dowiedzieć się o Kuranie.
|
Pt, 8 lip 2011, 15:59 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Chodzę po sklepach. I każdego sprzedawce pytam o bunt na Kuranie.
|
Pt, 8 lip 2011, 19:47 |
|
|
Rilana
Norman
|
Łeh, jeszcze się okażę, że następną porastają grzyby. >.< b.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 8 lip 2011, 21:35 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Kacper98: Chodzisz po sklepach, zakładach i fabrykach. Widzisz warsztat kowala, sklep z artykułami policyjnymi i studio programu ,,Wiadomości- co się dzieje w ostatnich dniach" Dokąd idziesz? a)idę do sklepu z artykułami policyjnymi b)idę do kowala c)idę do studia d)szukam innego sklepu e)wychodzę z dzielnicy sklepów i podchodzę bliżej
Hopper: Żabba zgodził się na to, żebyś przystąpił do wojska. Jest to bardzo dobra praca- 75 Kipów Kurakiriańskich (to monety Kurakisu) na 3 twoje posty. Baron Żabba powiedział ci też, że kartkę z podejrzeniami ostatnio widział w koszarach. Właśnie tam jesteś. Co robisz? a)szukam czegoś ciekawego na podłodze b)szukam czegoś ciekawego na ścianach c)szukam czegoś ciekawego na łóżku
Rilana: Jesteś w Układzie Kurana. Co robisz? a)Lecę na Kuran (możliwe starcie z armią buntowników) b)Lecę na Kurakis c)lecę na Indor
|
So, 9 lip 2011, 16:46 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
Szukam czegoś na podłodze.
|
So, 9 lip 2011, 17:01 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
a) i jak pisałem pytam się o ,,Bunt na Kuranie"
|
So, 9 lip 2011, 19:14 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Sory za opóźnienie.
Lece na Kuran i zdobywam informacje na temat buntu.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Cz, 14 lip 2011, 10:49 |
|
|