|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 00:52
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Problem z nagrywniem
Chciałbym nagrywać Reksia (wstęp, o którym pisałem w innym temacie zrobiłem, ale bez napisów). Mam darmową wersję Bandicama i Camtasia Studio, ale mam problem. Otóż, gdy nagrywam Camtasią - mam włączonego Reksia, a gdy naciskam klawisz, który miałby uruchomić nagrywanie Reksio się zmniejsza i znajduje się tylko w lewym, górnym rogu. Gdy nagrywam Bandicamem wszystko idzie dobrze, ale gdy uruchomię nagrany film na czarnym tle, w lewym, górnym rogu znajduje się pomniejszony Reksio. W dodatku częściowo zasłonięty przez napis "Bandicam.com". Jeśli wiecie, co mógłbym zrobić piszcie!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Ostatnio edytowano Cz, 3 sie 2017, 14:49 przez kretonpodziemny, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 3 lip 2014, 06:32 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Re: Problem z nagrywniem
Jak nagrywasz Camtasia Studio, musisz sobie ustawić rozmiar nagrywania na 800x600, a wtedy cała gra będzie widoczna. Jak masz po angielsku przeczytaj sobie jakiś poradnik czy coś jak to zrobić. Wiem, bo sam miałem ten program.
|
Cz, 3 lip 2014, 07:21 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Wielkie Dzięki! Teraz Działa! Jak dokończę serię z kampanii StarCrafta 2 wstawię Reksia.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 3 lip 2014, 08:07 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Po dłuższym czasie podam tu powody, dlaczego nie nagrywam: Po resecie komputera straciłem Frapsa, a wcześniej nie miałem weny i czasu, by nagrywać SC. Później próbowałem bandicamem nagrywać Reksia. Niestety gra była za głośna, a mój komentarz za cichy. Może kiedyś do tego wrócę, ale nic nie obiecuję...
|
Pn, 15 lut 2016, 08:20 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
No i wracam na youtuba! Rozpoczynam serię z Reksia. Mój sprzęt nie jest najlepszy, ale nie zamierzam już na niego wydawać ani złotówki i tak na youtubie są gorsze materiały. Strasznie się jąkam, ale mam nadzieję, że mój komentarz wkrótce się podciągnie i przebiję się w gąszczu materiałów z Reksia innych osób. Tu pierwszy odcinek: https://www.youtube.com/watch?v=WOwMIYN ... L_&index=1
|
Cz, 3 sie 2017, 15:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|