|
|
Teraz jest 03 mar 2021 03:16
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
Picus
Norman
Dołączył(a): 09 cze 2019 23:31 Posty: 299 Lokalizacja: A co cie to obchodzi?
Naklejki: 0
|
 Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Pan Kreton Dykta 10 - to tu bylo tyle banow ze nie jestem w stanie wszystkich wymienic SzynkaczPL - jeden ban miesięczny i ban jednodniowy, potem zmieniony w ban miesięczny USSR Patelnia - nie było żadnych banów wcześniej, tylko ten ban forever
_________________Piszę poprawnie po polskuGTA San Andreas Player  72% ludzi twierdzi, że grafika jest najważniejsza, jeśli nie jesteś jednym z nich  - wklej to do swojego opisu.  беларускія каўбасы 
|
27 gru 2020 23:35 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): 25 sie 2006 18:47 Posty: 2490 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Czyli mamy jasność, że w przypadku tych dwóch ostatnich użytkowników, ban jest przesadzony  I myślę że nie będziemy się kłócić, czy USSR patelnia ma być odbanowana w dzień dziecka, czy ma ją ten dzień ominąć - wg mnie to jest taki czas że ban nie powinien odbierać tym użytkownikom uczestniczenia w życiu forum 1 czerwca, kiedy to nostalgia może złapać reksiowych fanów Tym dwóm ostatnim wystarczy ban półroczny, oczywiście na próbę, natomiast, co do PKD to mam wątpliwości Na pewno PKD będzie miał między 3 a 9 miesiącami, chyba że miał już bana 6/12-miesięcznego lub dłuższego jeszcze, nawet  Tylko pamiętaj Picuś, że informacja którą podałeś i tak zostanie zweryfikowana, oraz to czy jesteś prawdomówny pod względem przedstawiania informacji administratorom
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
27 gru 2020 23:44 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): 23 kwi 2010 17:40 Posty: 1636 Lokalizacja: A gdzieś pewnie jest.
Naklejki: 5
|
A mi się wydaje, że taka decyzja powinna być podjęta przez całe władze forum, a nie tylko przez ciebie, Artur 
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
28 gru 2020 00:52 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
|
Moja decyzja jest zgodna z polityką forum. Natomiast decyzji trochę będzie, bo mam nowe pomysły - na przykład pomysł który rozwiąże problem ze słusznością banów, będzie trzeba zamieścić gdzieś screena z tego, co działo się przed banem. Screen wg mnie jest niezbędny po to żeby nie było wątpliwości, co ktoś zrobił, a czego nie zrobił. Pozdrawiam PS. Zapomniałem napisać - a chyba muszę, bo niektórzy tutaj posądzają mnie o dziwne decyzje - to ma być odban na próbę. Jeżeli będzie coś nie tak, to obiecuję dopilnować porządku. PS.2 Chodziło mi o to że trochę będzie decyzji do uzgodnienia, natomiast odbanowanie to nie jest jakaś poważna decyzja - odbanowanie użytkowników. Każdy zwykły użytkownik ma te same uprawnienia i nie są one wstanie wywołać szkód dla forum. Nawet Ci użytkownicy, którzy dopiero dołączyli - oni też mają te same uprawnienia i nikt ich z tego powodu nie wyrzuca - nikt nie wyrzuca ich tylko dlatego, że mogą zaspamować forum. Każdy może - nawet Administrator (każdy Administrator). Picuś wnioskuję w imieniu wymienionych użytkowników o szansę i ja zamierzam im tej szansy udzielić - to jest tylko próba, nikt wcale nie odbanowuje ich na stałe. Pożyjemy, zobaczymy Odban oczywiście pod warunkiem przestrzegania regulaminu, lecz decyzja jest jeszcze rozpatrywana. Myślę że skoro pół roku już minęło, to jeżeli decyzja zostani rozpatrzona pozytywnie, to odban będzie mógł być możliwy już dziś lub jutro. 
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
28 gru 2020 01:55 |
|
 |
Picus
Norman
|
XDDDD decyzja o zbanowaniu tez nie byla podejmowana przez cale wladze forum 
_________________Piszę poprawnie po polskuGTA San Andreas Player  72% ludzi twierdzi, że grafika jest najważniejsza, jeśli nie jesteś jednym z nich  - wklej to do swojego opisu.  беларускія каўбасы 
|
28 gru 2020 02:31 |
|
 |
Artur
Maniak Koparek
|
W sumie to nie wiadomo ile osób brało udział w podejmowaniu decyzji, ale teraz decyzja została podjęta przez całą administrację, więc oświadczam: Zgodnie z ustaleniami Administracji Forum Przygód Reksia, zostają odbanowani NA PRÓBĘ: Pan Kreton Dykta 10 SzynkaczPL USSR patelnia
Jednocześnie, proszę odbanowanych użytkowników o zapoznanie się z informacjami na temat banów z czerwca 2020 i zastanowienie się, jak uniknąć kolejnego bana, a ostrzegam że BAN może nastąpić tego samego dnia - od razu po odbanowaniu. Pozdrawiam, i życzę powodzenia 
Tak więc zapoznajcie się z tym: viewtopic.php?p=261025#p261025 I pamiętajcie, że kolejny BAN czai się tuż za rogiem
|
28 gru 2020 05:33 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Administracja za zgodą moderatora podjęła decyzję o wybraniu nowego kuratora. Powodem jest brak czasu wśród wybranych członków moderatorium przy jednoczesnym poczuciu potrzeby zwiększenia aktywności w moderowaniu forum. Ze względu na dotychczasowe zasługi i owocną działalność na rzecz forum wybór padł na użytkownika Dawida6. Zgodnie z nowymi zasadami trwania kadencji kuratorów ustalonymi przez ówczesnego administratora Kretesa102 6 stycznia 2020 r. (nie mniej niż 2 tygodnie, nie więcej niż 2 lata), podjąłem decyzję o wyznaczeniu półrocznej kadencji. Rozpocznie się z dniem dzisiejszym, zaś zakończy się 29.05.2021 r.
_________________Pozdrawiam, Autor8. Studiuję prawo.A tym sobie moderuję 
|
29 gru 2020 13:57 |
|
 |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): 07 lis 2009 14:12 Posty: 2117 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Dziękuję za powierzoną mi odpowiedzialność, dołożę wszelkich starań, by godnie reprezentować stanowisko Kuratoren (o matku, ale to kiczowato brzmi) i niczego przy okazji nie zepsuć.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem tymczasowo kuratorenuję.
|
29 gru 2020 14:23 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): 01 sie 2012 18:14 Posty: 553 Lokalizacja: Międzysieć
|
Wspaniałe wiadomości! Niech żyje kurator Dawid! Gratulacje i powodzenia. Dużo asertywności. 
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
|
29 gru 2020 15:53 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
Powodzenia, mój drogi 
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
29 gru 2020 20:50 |
|
 |
Don Basilio
Roz-krecony
|
Jak artur wrócił do altywnego życia kadry, a dawid jest kuratoren, to będzie można WRESZCIE szkalować arta bez ponoszenia konsekwencji?
_________________ Autor8 to świetny admin foruma A adammag jeszcze lepszy Informacje Data dołączenia na forum: 26 paź 2016 Poprzednie nicki: dareksio, Gustaw Rapier
|
30 gru 2020 10:06 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): 24 lip 2012 11:47 Posty: 2425 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Nie. Możesz jedynie szatkować, kroić i cedzić 
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
30 gru 2020 21:09 |
|
 |
Picus
Norman
|
Proponuje, żeby wszyscy którzy mają perma zostali odbanowani rok po daniu im ponownego perma.
|
27 sty 2021 12:10 |
|
 |
Z. Art
Żaba
|
nie
Mistrz i Małgorzata <3
|
27 sty 2021 15:29 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Szybko, zwięźle i na temat  Dawid6 na Moderatora 2021 
|