|
Zarejestruj •
FAQ•
Chat
• Plejada Gwiazd
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 01:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Outro
Co sądzicie o zakończeniu RiMS? Tylko nie biadolcie bez przerwy nad brakiem scenek końcowych-do narzekania na to jest inny temat. Mi chodzi o scenę zdemaskowania burmistrza.
Fajne było, jak burmistrz dopiero po paru słowach przysięgi zrozumiał, że coś jest nie tak Minusem sceny jest to, że po wiwacie ,,Wiwat król!" nie nastąpiło ,,Wiwat Konstytucja!", byłaby dodatkowa parodia.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 28 sie 2010, 22:29 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Mnie zastanawia "To twoja wina, Janusz!" Szczur-burmistrz nazywał się więc Janusz, podobnie, jak zastępca kapitana O'Gryzka.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 29 sie 2010, 09:02 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Znów coś znalazłem! Kiedy król odprawiał szczury, ktoś z tłumu krzyknął ,,Powrót króla"!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 29 sie 2010, 14:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|