| 

|  | 

|  | Teraz jest Cz, 30 paź 2025, 03:28 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Ewka Roz-kreca się 
   |   Re: ProblemJa wo gule  nie widzę Shoutboxa    Ktoś wie czemu?  

|  
			| So, 3 mar 2012, 14:45 |  |  
		|  |  
			| AdamMag Mag bezczelny 
 Naklejki: 7
   |   Re: ProblemA spróbuj tego adresu: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... ksioforum/ Skrypt nowego czatu instalowano tylko na jednym serwerze, bo i poco na dwóch   Radzę czytać temat. Jestem pewien, że gdzieś to było._________________ 

|  
			| So, 3 mar 2012, 21:28 |  |  
		|  |  
			| Ewka Roz-kreca się 
   |   Re: ProblemThx    

|  
			| Pn, 5 mar 2012, 14:41 |  |  
		|  |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
   |   Re: ProblemZauważyłem brak SB. Nie wiem, czy to tylko chwilowo, tylko mnie, itp., więc pytam się was i proszę o poradę    UPDATE: Już wszystko OK, dzięki   _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

Ostatnio edytowano Pn, 4 lut 2013, 14:22 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| Pn, 4 lut 2013, 13:52 |   |  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   |   Re: ProblemTo chyba tylko u ciebie, u mnie wszystko działa jak trzeba. _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| Pn, 4 lut 2013, 14:14 |  |  
		|  |  
			| Przybysz Lider Podziemia 
 Naklejki: 3
   |   Re: ProblemJa też nie widzę Shoutboxa i w ogóle nie wiem czy aktualnie ma być chat forumowy ten bez polskich znaków czy ten zewnętrzny, który był pierwszy. _________________
 "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu

|  
			| Pn, 4 lut 2013, 21:01 |  |  
		|  |  
			| Dawid6 Bezpieczeństwo Forum 
   |   Re: ProblemNajpierw sprawdź adres, Przybyszu. Nie wyświetlał mi się ShoutBox, bo byłem na playandbuy   _________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia , bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.  III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję. 

|  
			| Wt, 5 lut 2013, 14:17 |   |  
		|  |  
			| Przybysz Lider Podziemia 
 Naklejki: 3
   |   Re: ProblemFaktycznie wchodziłem na playandbbuy bo google ten adres podpowiada jako pierwszy na zapytanie przygodyreksia forum. Moje niedopatrzenie. Przepraszam, dzięki._________________
 "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu

|  
			| Wt, 5 lut 2013, 15:40 |  |  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach